bu müthiş fotoyu arıyodum TD yayınladı harika gerçekten
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...29806115_n.jpg
Printable View
bu müthiş fotoyu arıyodum TD yayınladı harika gerçekten
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...29806115_n.jpg
Aman yarabbi ne gol attı İngiltere.Ulan Gerard o nasıl orta?
Caroll havadayken 5 poz resim cektirdi :)
İbrahimovic gibi adamı orta sahanın önünde oynatıyor İsveç.Öyle oynadığı halde yine İngiltere'yi en çok zorlayan adam.Forvette oynasa daha çok pozisyona gireceği kesin.Hikmet Karaman'da sürekli söylüyor Elmander ile yer değiştirse daha etkili olur.
Mellberg ile 1-1 oluyor durum...İsveç zaten İngiltere'ye zor yenilir tarihinde 1 kere yenilmiş sadece...
Mellberg'e bak İsveç'i taşıyor.
Mellberg gol kralı olur bu gazla :D
İngiltere'yi izliyorumda sıradan bir takımdan farkı yok.Maç başından beri golden hariç pozisyonu yok neredeyse.Bu oyunla belki gruptan çıkarlar ancak çeyrek finalde felan elenirler.Sanırım Ömer Üründül demişti İngiltere'ye bakıyorumda sadece ismi kalmış diye.Gerçekten öyle.
Walcott insan ol yahu o nası goldür :D
Haydi İsveç bastır ! Al şu maçı !
3-2 oldu vay anam vay maça bak yav...
Wellbeck, İsveç'in ipini çekti. Zlatan'ın şutu girmeliydi içeri.
2-4 skor oynadığımı yazmıştım bir önceki sayfada. İngiltere gol yemeden kontradan bi gol ataydı iyiydi
İsveç ilk maçta da aynı hatayı yaptı önde olduğu 2 maçı da verdiler...
ulan isakson skor tutacakt] sen o golü tutmasaydın.yuhhh
İrlanda'dan sonra İsveç'e de güle güle. Hem elenen hem çeyrek finali gören 2'şer takım oldu böylece 2. maçlar sonunda.
Çeyrek Final'i gören takım yokki henüz :D Almanya bile kesin değil Fransa-İngiltere 4 puandalar Ukrayna 3 orası da karışık...
Ben şahsi düşüncemi yazdım beyler sakin olun. :D İspanya ve Almanya bana göre çeyrek finaldeler. :)
Üstteki yazıda 'bence' kelimesini yazmayı unutmuşum. :)
İbrahimovic kaleciye bacin s.... dedi agzini okudum serefsizim (cc)
İtalya-İrlanda maçını Cüneyt Çakır yönetecek.
Kolay bir maçı vermişler Cüneyt Hoca'ya. Umarım güzel yönetir. En azından yarı final yönetmesini bekliyorum ben.
ingiltere walcott ile baska guzel oldu. milner neden oynar anlamis degilim. korkak oyunlari az daha pahaliya mal olucakti, isvec macinin 2.yarisi ingiltere icin umut vericiydi. fransa maci ve isvec macinin ilk yarilarini gorunce keske elemelerde bunlar gelseydi bizim gruba demistim :]
cakirin irlanda macina verilmesi beni hayal kirikligina ugratti, turnuvanin devaminda baska mac verileceginden supheliyim ben acikcasi.
Son maçlar neden aynı saatte ? Maç satma olmasın diye mi ? :D
Sanırım :D :D :D bu arada Cüneyt Çakır'a niye şöyle zor maç vermiyorlarki İrlanda'nın iddiası kalmamış o maçı vermişler Danimarka-Almanya maçına falan verseler hoş olurdu...Demekki Yarı Final falan yönetecekki kolay maç verdiler...
Bugünün maç programı nedir beyler?
Yunanistan-Rusya
Polonya-Çek Cumhuriyeti
Bugün Baros kahraman olabilir.
YUNANİSTAN: Sifakis, Torosidis, Papadopoulos, Papastathopoulos, Holebas, Maniatis, Katsouranis, Karagounis, Salpingidis, Gekas, Samaras
RUSYA: Malafeev, Anyukov, Berezutski, Ignashevich, Zhirkov, Shirokov, Denisov, Zyrianov, Dzagoev, Kerzhakov, Arshavin
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
ÇEK CUMHURİYETİ: Cech, Selassie, Sivok, Kadlec, Limbersky, Hübschman, Plasil, Jiracek, Rosicky, Pilar, Baros
POLONYA: Szczesny, Piszczek, Wasilewski, Perquis, Boenisch, Dudka, Polanski, Blaszczykowski, Murawski, Obraniak, Lewandowski
Rusların fm'deki efsane kalecisine ne oldu herşeyden öte :D Yani Akınfeev'e. yine sakat mı?
Polonya inanılmaz rahat oynuyor.Ancak şimdi bu kadar kaçırdıklarını sonra arayabilirler.