Şemsi abanmaz, teknik vurur..
Printable View
Şemsi abanmaz, teknik vurur..
O da olmaz halısahada voleybol oynayalım.
Halı saha tamam yaparız, Serhat ayarlasın bizim sahayı siz gün söyleyin.
o zaman ben bi tarih atayım ortaya 16 veya 23 ekim diye..
İkisi de olmaz.. Tam kış gelmeden ben maç yapmam...
doğalgazı yaktım öyle duruyorum şuan odada.. daha ne kadar gelecek. benim bir daha karda top oynamaya niyetim yok. :D
Psikopatlığın alemi yok abi.Havalar çok fazla soğumadan yapalım işte.:icon_biggrin:
Bu adam yeni olduğu için o hazzı bilmiyor. Asıl zevk karlar düşerken o sahada üşümemektir, omuz omuza verip zevkine koşturmaktır.
kasımda yapalım
Kasım'da maç başkadır :p
kasımda zor olur. üniversitelilerin vizeleri falan başlar. zaten hazır isteniyorken yaptık yaptık bu iş 1 ay sonraya falan sarkarsa bu gelirim diyenlerin yarısını bulamayabiliriz.
Ben mi yeniyim Oğuz? :icon_biggrin:
Bu soruyu kendine ben sana şunu soruyormuşum gibi cevapla;
Şemsi İTÜ'de var mıydın ?
Bu hafta ya da önümüzdeki hafta yani 5-10 gün içerisinde sürpriz bir İstanbul çıkarması yapabilirim. 2-3 gün gezip takılmak için, o günlere denk gelirse oynayamayacak olsam da gelip izlemek, tanışmak isterim.
Para vereceklerse hepsinin elini öperim, Aygün'ün bile sorun değil.:n. Yok canım o kadar da değil, bir düşündüm de.:D
Serkan abi sen geleceksen senin gelis tarihine gore ayarlariz.:)
İtü'de yoktum ama beylerbeyide soguktu. Kollarimin soguktan uyustugunu hatirliyorum. Bu yuzden hic gerek yok ozellikle soguk havada oynayip kendimize eziyet etmenin.
Benim belli değil tam ama arkadaşımla ani bir karar verip 2 günlüğüne gelebiliriz. Yani hadi gidelim diye ararsa şimdi bile çıkabiliriz, öyle belirsiz, siz buluşurken denk gelirse gelirim zaten, bana güvenip özel buluşmayın, ne olacağı belli olmaz.:D
1 senelik maaşımı karşıladıktan sonra elbette seve seve beklerim.:D
Sendemi Paragözsün Yahu:n: Aşk Olsun:D
Serhat'in dedigi gibi yapariz o zaman Serkan abi. Gelirsen haber verirsin gorusuruz.
Sekocum gelmeden bize bir haber et, maç olmasa bile bir şeyler ayarlarız.
Ayrıca Serhat ayarlasın sahayı yeter ki siz 2 takım olacak kişi bulun bize.
beyler ben gelirim maç olacaksa kuzenim var johnterry'li bişey üye ismi oda gelir 20li yaşlarda iki yagız delikanlı her halı saha macına lazım şimdi :D
Katılsam mı acaba ? :D
Katılın katılın.Halısaha organizasyonları müthiş zevkli oluyor çünkü.
Ahh Istanbulda olsaydim da Katilsaydim nerde..:(
Güzel Bir Yerdesin Özlem Çekiyon Yahu:D Rotterdam Buluşmaları Dünyayı Sallar Bence:D
Yok mu Hocam Orda Rotterdam Buluşmaları. Feyenord Maçına Falan Gidin Gerçi Takım Dengesiz Ama Olsun:p
Bizim okula gelebilirsiniz isterseniz halı saha için. Benim için de rahat olur hem :D