Başarılı olacağına inanıyorum.
Printable View
Başarılı olacağına inanıyorum.
Capello'yu andırıyor bana :)
Guardiola modeline döndü juve ve Milan.Umarım başarılı olur Ferrara..
Barça dünyadaki futbol anlayışını değiştirdi bir sezonda :D
Inter’in genç bek oyuncusu Davide Santon, Ibrahimovic’in takımda kalmasını umut ettiğini ancak gitmek isterse de kalmak için zorlanmaması gerektiğini söyledi.
Zlatan Ibrahimovic henüz gelecek sezon hangi takımda oynayacağına ilişkini bir açıklama yapmadı. Ancak basın başkan Moratti’nin Barcelona ile görüşmelerde bir hayli yol aldığını iddia ediyor.
Inter’in genç defans oyuncusu Davde Santon da bu transfer söylentileri hakkında yorum yaptı. FcInterNews’a konuşan Santon, “Zlatan muhteşem bir isim. Umarım gelecek sezon da beraber oynamaya devam ederiz. Ancak bu onun isteğine bağlı olmalı, kalmak istemiyorsa gitmesi çok daha iyi olur” dedi.
Santon son olarak gelen soru üzerine milli takım teknik direktörü Lippi ile Jose Mourinho’yu değerlendirdi. Santon, “Mourinho’yu bir yıldır tanıyorum ancak Lippi ile 2 gün önce tanıştım. İkisinin de çok pozitif bir yaklaşım sergilediğini söylemeliyim” dedi.
Goal
Henry-Messi İle Süper Bir Üçlü Olur Zlatan İnşallah Gider Barcelonaya
Zlatan zaten büyük ihtimalle Barcelona'ya gidecek para+Eto'o karşılığında.
İbrahimoviç çok kalite futbolcu İnter onu takımda tutsaydı iyi olurdu fakat büyük bir ihtimalle İbrahimoviç ayrılacakmış...
Milan Başkanı Silvio Berlusconi, gelecek sezon bambaşka bir Milan'ın sahada olacağını belirtirken, Ancelotti'yi de eleştirmekten de çekinmedi.
Milan Başkanı Silvio Berlusconi gelecek sezon için takımıyla ilgili ipuçları verirken, yeni teknik direktör Leonardo'nun takıma ofansif bir formasyon yükleyeceğini dile getirdi. Berlusconi ayrıca eski hocası Ancelotti'yi de eleştirmekten geri kalmadı.
Berlusconi, Ancelotti'nin önde oldukları maçlarda üstünlüğü koruyamadığını belirterek şunları söyledi: "Ancelotti öne geçtiğimiz maçlarda avantajı koruyamıyordu. Neredeyse bütün maçlarda rakiplerimiz eşitliği sağlamasını bildi. Bizde onları öldürücü darbeyi indiremiyorduk."
Milan başkanı ayrıca bu sezon hayal kırıklığı yaratan Ronaldinho'nun, Leonardo'nun takımının en önemli yıldızı olacağını söyledi ve şöyle konuştu: "Kesinlikle ofansif bir kadromuz olacak. Yüksek toplar ve ortalarla değil, kısa paslar ve tekniğimizi konuşturarak oynayacağız. Ve oyunumuzu Ronaldinho'nun etrafından kuracağız."
Goal
İtalyan stoper, kendisini üç yıl daha Milano ekibine bağlayan sözleşmeye imza attı.
Sky Sport Italia'nın haberine göre, Inter'in savunmacısı kendisini 2012'ye kadar Mavi-siyahı kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı.
Haberde, Materazzi'nin 2010'da sona erecek olan sözleşmesiyle aynı şartlarda 2 yıl daha kontratını uzattığı, ancak kulüp tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadığına yer verildi.
Mourinho tarafından nadiren forma şansı bulan İtalyan oyuncunun San Siro'dan ayrılacağı yönünde dedikodular bir hayli çoğalmıştı.
Bu arada Cenova'da sağlık testinden geçen Crespo'nun Genoa'ya transferi an meselesi.
Materazzi bence dünyadaki en iyi defanslardan biri yaşı ne olursa olsun..
Diego’nun babası, eski Juventus başkanının Brezilyalı yıldızı daha 14 yaşındayken istediğini belirtti.
Juventus’un yeni transferi Diego'nun aynı zamanda menajeri de olan babası, siyah beyazlı ekibin 10 sene önceki başkanı Luciano Moggi’nin, Diego’yu istediğini söyledi.
Geçtiğimiz ay Juventus’a transfer olan Diego, sezon boyunca Werder Bremen’de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.
Diego’nun babası, oğlunun 14 yaşındayken Juventus’a gitmesi durumunda, her şeyin çok farklı olacağını iddia etti.
Tuttosport’a konuşan Djair da Cunha, “Juventus ilk teklifini yaptığında, Diego daha 14 yaşındaydı. Luciano Moggi, Alemao’yu bizle görüşmesi için yollamıştı fakat oğlum daha Brezilya’dan ayrılmak için küçüktü. Ama Diego’nun aklı o günden sonra hep Juventus’taydı.
Diego iyi bir oyuncu. Profesyonel futbol hayatına 17 yaşında Santos’ta başladı ve o günden beri hiç durmadı. Umuyorum Juventus’ta da başarılı futboluna devam eder” diye belirtti.
Milan asbaşkanı Adriano Galliani, Wolfsburg’un Boşnak golcüsü Edin Dzeko’yu kadrolarına katmak istediklerini ifade etti.
Kaka’nın bonservis bedelini açıklayan Milan asbaşkanı Adriano Galliani, Wolfsburg’un golcü oyuncusu Edin Dzeko ile ilgilendiklerini doğruladı.
Sky Sport Italia’ya açıklamalarda bulunan Galiani, Kaka’nın satışından kulübün kasasına 67.2 milyon avro geldiğini belirtti. Kaka’nın satışından elde edilen gelirin, takım için düşünülen revizyonda kullanılacağını belirten Galliani, Dzeko için transfer görüşmeleri yaptıklarını da doğruladı.
Dzeko’nun babasıyla görüştüklerini belirten Galliani, “Dzeko transferini görüşmek için Saraybosna’daydım. Edin’in babasıyla görüştük. Çok iyi bir insan. Şimdi de kulübü Wolfsburg’dan cevap bekliyoruz” dedi.
Dzeko’nun Milan ile anlaşmaya çok yakın olduğu, kulübü Wolfsburg’un ikna edilmeye çalışıldığı ifade ediliyor.
Goal
Bu sezon beklenenden uzak bir performans sergileyen Lyon, Inter’in tecrübeli orta saha oyuncusu Patrick Vieira’yı kadrosuna katmak istiyor.
Uzun süredir ülkesi Fransa’nın dışında futbol hayatını sürdüren Vieira’nın, Ligue 1 ekiplerinden PSG ve Lyon’un transfer listesinde olduğu iddia ediliyor. PSG’den resmi bir teklif almadığını belirten 32 yaşındaki orta saha oyuncusuyla, Lyon’un ciddi şekilde ilgilendiği ifade edildi.
Vieira’nın çok iyi bir oyuncu olduğunu belirten Lyon başkanı Jean-Michel Aulas’ın danışmanlarından Bernard Lacombe, “Patrick çok kaliteli bir oyuncu. Ancak son dönemde yaşadığı sakatlıklar biraz düşündürücü. Ama iyi bir performans sergilerse, Güney Afrika’ya bile gidebilir” dedi.
Fenerbahçe yönetiminden Ali Koç da İtalya’ya giderek Vieira için transfer görüşmelerine bulunmuştu. Ancak, sarı-lacivertli kulüp bu transferden vazgeçmiş gibi gözülüyor.
Goal
O bölgede çok oyuncuları var Bazı oyuncuları satacaklar heralde
Benzema ya da Adebayor gibi alınabilecek oyunculara öncelik verilmeli . . .
İyi transfer olur ama bence Dzeko Wolfsburg'da 1 sene daha kalacaktır..
Bundan 4-5 yıl önce yine Dzeko Wolfsburg'un oyuncusu olsa ve böyle muhteşem bir sezon geçirmiş olsa,Milan belki yüzüne bakmayacaktı.Bakalım Kaka'nın gidişinden sonra meydan Ronaldinho'ya kaldı.Dzeko'nun çok üst düzey bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum ama Milan'a faydalı olacaktır gelirse.
Inter'li Ricardo Quaresma, Genoa'nın transfer teklifini reddetti.
Görünüşe bakılırsa, Genoa başkanı Enrico Preziosi'nin ikna kabiliyeti, kulübe bir büyük ismi daha getirmeye yetmeyecek.
Sky Sport 24'ün haberine göre, Inter'de umduğunu bulamadıktan sonra sezonu Chelsea'de tamamlayan Ricardo Quaresma, Genoa'nın transfer teklifini reddetti.
24 yaşındaki oyuncu, en baştan beri Genoa'ya gitmeye sıcak bakmıyordu. Ancak şimdi, menajeri Jorge Mendes ile Genoa'lı yöneticilerin görüşmesinden sonra, bu transferin kesin olarak gerçekleşmeyeceği söylenebilir. Ancak, Portekizli kanat oyuncusunun Inter'deki geleceği de meçhul.
Serie A ekiplerinden Milan’ı transfer döneminde hareketli günler bekliyor. Milano ekibinde Pirlo’nun takımdan ayrılması beklenirken, tecrübeli oyuncunun yerine Felipe Melo düşünülüyor.
Kaka’nın Real Madrid’e transferinin ardından, Milan’ı yeniden hareketli günler bekliyor. Studio Sport’a göre, Andrea Pirlo, Chelsea yolunda.
Chelsea’nin yeni menajeri Carlo Ancelotti’nin, eski oyuncusunu Londra’ya getirmek istediği iddia ediliyor. Maviler'in Pirlo için 25 ila 30 milyon avroyu gözden çıkardığı öğrenildi.
Chelsea’nin ilgilendiği bir diğer isimin ise Clanrence Seedorf olduğu belirtildi.
Galliani'nin gözdesi Melo
Milan asbaşkanı Adriano Galliani’nin ise orta sahayı Fiorentina’nın Brezilyalı orta saha oyuncusu Felipe Melo ile güçlendirmek istediği söyleniyor. 25 yaşındaki Melo’nun peşindeki tek kulüp Milan değil. Real Madrid ve Inter de Brezilyalı oyuncu ile ilgileniyor.
Felipe Melo, Serie A’daki ilk sezonunda birçok kulübün dikkatini çekti.
Pirlo'yu satmazlar heralde.Başkan Kaka'dan başka bir oyuncu gitmiycek diyordu.
Quaresma böyle giderse "köyüne" dönecek . . .
Sonu Adriano'ya benzemesinde. Yazık ediyor kendine yahu.
Antremani sevmiyen futbolcu. Bunun dilinden anlicak hoca cok az
Yeteneği muazzam,ama "ben oldum" dememeli,yoksa çabuk sönecek yıldızı ..
"İbra = Ronaldo + Kaka"
İnter'in yıldızı Zlatan İbrahimovic'in menajerinden iddialı açıklamalar. Mino Raiola, Zlatan İbrahimovic'in değerinin Kaka ve Ronaldo'nun toplamına eşdeğer olduğunu ifade etti.
Sportinglife'ta yer alan haberde Raiola, İsveçli yıldızın herhangi bir kulüple anlaşma sağlamadığını ve transferi için önceliğin İnter kulübünde olduğunu belirtti.
Avrupa basınında dillerden düşmeyen İbrahimovic'in Barcelona'ya transfer olacağı iddialarını ise hem Raiola, hem de İnter kulübü yalanladı.
Mino Raiola, "Zlatan'ı isteyen kulüpler önce İnter ile masaya oturmalı. Bu konuda menajeri olarak ben de istediğim gibi hareket edemiyorum. İnter dışında hiçbir kulüple temasımız olmadı. İbrahimovic, Kaka ve Cristiano Ronaldo'nun toplamı tutarında değerli bir futbolcudur" dedi.
İsveçli futbolcu 2008-2009 sezonunda Serie A'da İnter formasıyla kaydettiği 25 golle İtalya'da en fazla gol atan oyuncu oldu.
11.06.2009
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Zlatan'in egosu = Kaka + Ronaldo olur ancak.. :)
Zlatan cok yetenekli, müthis bir forvettir ama Kaka ve Ronaldo dünki cocuklar degiller. Cok sacma, komik bir iddia ...
Zlatan çok büyük bir futbolcu bana göre dünyanın en iyi oyuncusu o
büyük ama bu kadar da değil
kaka 65, ronaldo 90 civarı bir şeydi yani ibrahimovic 155 civarı mı diyor?
+ibo kötü oynayınca gerçekten çekilmiyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
elbette mübağla yapmıştır. çok ciddiye almamak gerekir ama bu diğer 2 sporcuya saygısızlık. ikisi de birer kez fifa yılın futbolcusu seçilmiş adamlar. takımlarına şl yi kazandırmış adamlar.
Ego bakimindan - Ronaldo+Kaka = Ibrahimovic
Teknik bakimdan - Kaka+ibra = Ronaldo
Mental bakimdan - Ronaldo- Ibra = Kaka
Maicon=Sneijder + 25 milyon Euro
İtalya Serie A ekibi İnter'de Maicon'un fiyatı belirlendi. İnter'in Brezilyalı futbolcuya gerekli alakayı göstermemesini dile getiren Maicon'un menajerinin bu söyleminin ardından, yıldız futbolcunun takımdan ayrılacağı basında sık sık yer alıyordu.
Sağ bekte fırtınalar estiren oyuncuya Chelsea ve Real Madrid'in talip olmasına rağmen, İnter'in Maicon için 40 milyon Euro bonservis istemesi iki dev kulübün de geri adım atmasına sebep oldu.
Corriere dello Sport'da yer alan haberde, İnter'in sağ beki Maicon'u 40 milyon Euro getirene satabileceği ifade edildi.
Sneijder - Maicon takasını İnter reddetti
İtalyan basınında konuşulan bir diğer konu da, Real Madrid'in Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'i, Maicon ile takas etmek istemesi!
İnter'in ise bu takası yetersiz bulduğu ve Sneijder'in yanında 25 milyon Euro artı para teklif ettiği iddia edildi.
Florentino Perez'in önce Kaka ve ardından Cristiano Ronaldo'yu uçuk miktarda bonservis ödemesi, bazı kulüplerin iştahını giderek kabartmış durumda.
12.06.2009
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Bu takımlar artık transfer piyasasının içine ettiler.
Ramos varken ne yapacaklarmış?
Inter’in Portekizli teknik adamı, vatandaşını Inter’e getirmek istiyor. Mourinho, eğer Chelsea'li futbolcuyu kadrolarına katarlarsa, bunun muhteşem bir transfer olacağını düşünüyor.
Chelsea’nin orta saha oyuncusu Deco, Inter’e yakın. Inter’in teknik direktörü Jose Mourinho, Porto’da birlikte çalıştığı tecrübeli oyuncuya imza attırmak istiyor. Brezilya asıllı Portekizli oyun kurucunun, bu sezon Chelsea’de mutlu olmadığını ve ayrılmak istediğini açıklamasının ardından, Serie A şampiyonu Inter tecrübeli oyuncu ile ilgilenmeye başladı.
31 yaşındaki Deco’nun da Inter’e gitmek istediği söyleniyor. Deco, Mourinho yönetimindeki Porto forması ile 2004 yılında Şampiyonlar Ligi’ni kazanmıştı. İkili bu başarıyı Inter’de yeniden yaşamak için Milano’da buluşabilir.
"İkimiz bir fidanın güller açan dalıyız"
The Sun’a konuşan Mourinho, “Deco bana Avrupa şampiyonu olmamda yardım etti. Ben de onun Avrupa’da Yılın Futbolcusu olmasına…” derken, yeniden bir araya gelmenin muhteşem olacağına inandığını söyledi.
Geçtiğimiz sezon Barcelona’dan Chelsea’ye transfer olan yıldız oyuncu, şubat ayında menajer Scolari’nin kovulmasının ardından forma şansı bulamadı.
Goal