Herkese selamlar.hp-fm-gs kimse yok üstüme alınıp ben iyiyim sen nasılsın diyeceğim bir mahzuru yoksa:)
Printable View
Herkese selamlar.hp-fm-gs kimse yok üstüme alınıp ben iyiyim sen nasılsın diyeceğim bir mahzuru yoksa:)
Merhaba ..
Herkese selamlar.Yok mu yine kimse?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Herkese merhaba nasıl gidiyor millet?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hadi herkese iyi sabahlar
Vay be guşluk sen de vaadini dolduruyorsun demek ha:)Kendimiz yazıp kendimiz okuyoruz.:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hadi bakalım açıl artık guşluk..Herkese selamlar..
Ankara'dan selamlar herkese :D
:D selamlar..
Seyyah gibi geziyorum :D 2-3 gün sonra Muğla / Datça'ya gidebilirim ordanda yazcm artk :n:
Selamlar herkese nasılsınız bakalım...Şu 2009 güncellemesinin linkini atacak var mı konu onaylandıysa tabii:D
Hadi gençler ben kaçar :) ANkaraa Ankaraaa güzel ankaraaaa seni görmek ister her bahtı karaaa :n: :D
Merhabalar.Nasılsınız?
Merhaba Rosicky sen nasılsın :)
Yav anlamıyom Rosicky kim?Ben tanımıyorum.İmzama Kocaman Harflerle Yusuf yazsam öylede olmaz.Yasak.İyidir.
Ya tamam kızmana gerek yok sadece ölesine dedim bi daha demem ya..
İlk hafta Denizli ile oynuyoruz Galatasaray'lılar:D
Bizde Antalyaspor ile oynuyoruz Beşiktaş'lılar :D
O zaman selamlar...
Denizli maçı rahat geçebilir ama Antalya maçı zor olacaktır Beşiktaş için bence.
Sobet alanı sohbetlikten çıkmış:DDiğer maçlar hakkındaki yorumlarınızıda yassaydınız.:D
SeLamlar SeLamLar..
Yönetici arkadaşlar buranın ismini değiştirsin yahu :p
Herkese selamlar nasılsınız forumun güzel insanları:p
Ne olsun Turgut.
NasıLsın Erdem iyisindir İnşAllah..Görüşemiyoruz ne zamandır..
İyi şükür sen nasılsın. VAlah összede olduk bizde bu sene ondandır...:)
Bende iyi gibiyim :) Tercihlerle uğraşmaca :p Belli etmiyorum ama bendede var hafiften sıkıntı fakat ben bitirdim tercih işlerini son rütuşlar kaldı :)
Ankara- Aşti'den selamlar.
Sana da selamlar crespo009 hoşgeldin.
Ankarada olan varsa saat 9bçk kadar boşum buluşabilirz Kızılay'a gelebilirim
Aşti oranın otogarı oluyordu değilmi. İsme bak yahu :D.
Evet.. Ankara Şehirler Arası Otobüs Taşımacılığı İşletmesi
Emre bir yerinde durmuyorsun.
selamlar..
guşluğa yazcaktım buraya yazdım.. :D
Açıl bakalım guşluk...
Merhaba.. Gece Kuşları.
Merhaba kartal4123 pek fazla gece kuşu yok artık ama ben burdayım istersen konuşabiliriz.:)
glader imzana ßayıldım :)
Sağol kardeşim:) Türksportal bize bu oyunu %96 Türkçe ile oynatıyorsa karşılıksız bir şekilde bizim için güncelleştirmeler yapıyorsa oyunun zevkini sırf bizim için 5 kat artırıyorsa bize adeta 2.aile ortamı kuruyorsa biz de buna yılda 20 ytl ile destek olmalıyız bence.
Haklısın, senide en az ßizim kadar online görmeyi umud ediyoruz forumda...
Evet kardeşim elimden geldiğince online olmaya çalışıyorum forumda.Yazın önemli işlerim dışında 15-16 saat online ım sitede.Öğlen 13:30'dan sabah 5:30 6:00 a kadar:)Kışın ise malesef okul derdi yüzünden haftaiçi pek girdiğim söylenemez ama arada sırada kaçak giriyorum.Haftasonları ise yine tam gün forumda online olacağım inş.:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hadi bakalım guşluk seni kendinle baş başa bırakıyorum.:)Eğer kapayan olmazsa saat 7:00 sularında otomatik kapan sen:)Yine 5:30'u bulduk.Banane yaw bundan sonra beklemeyeceğim kuşluğun başını:p
Nöbeti ben devralıyorum... :D
Kafe bu aralar pek durgun...