Sendemi bürütüs :uzgun: Herkesten Korsan beklerdim senden beklemezdim :icon_redface:
Şaka biyana kesin biri seni ekledi ve böyle soru sordu :n:
Printable View
Korsan mı töbe töbe.... ;;)
Yok canım, insanlık hali işte. Ben yazar mıyım hiç öyle şey ? Pardon Emre Abi, elim kaymış...
Ahhh ahhh deşmeyin yaramı. msn niye açmıyorsun diyenlere kapak olsun :n:Quote:
Şaka biyana kesin biri seni ekledi ve böyle soru sordu
Neyse ben sustum.... :D
Ee bende ekleyecektim seni :D Hatta soruda sorcm :D '' Selamun aleyküm bu FM yi yükledim ama kısayolu şeyettirtirtmedi ne olacak '' dicem :n:
ekle canım sen sana münasip bir cevap veririm ben. :D Umut'a -1645245 gibibisey olan yan sanayim- bazen veriyorum ona sorabilirsin. :n:
Aaaaa ben hiç öyle şey yaparmıyımmm :/a) :v:
Çok megoloman gördüm seni :icon_cool:Quote:
I'm The BEST, Who is the NEXT ?
Çok hoşuma gitti yaa :D Eralp bugün ona itafen bişeyler yazmıştıdaa ingilizce çok sansürlü kelime var :D
Eralp sözcüğü geçti hemen damladım cafeye:D sadece 1 sansürlük sözcük vardı :D bu arada forum dili ingilizce ve türkçe ispanyolca küfür edersek ceza alıyomuyuz:D :p
Emre aßi aygünden haber alabiliyormusun :zuhaha
Tabi alıosn eralp :D bakk yazarsın imzaya - Foruma benim sözlük olarak kullandığım Çok ispanyolca bilen insan var :n: Seni hemen gambazlarım eralp :D
Aygün çanakkalede kayboldu herhalde :n:
Aygün bilgin oldu, Ferrarisini sattı, Çin'in güneyinde bir orman kasabasına yerleşti...
Neyse gençler ben kaçar. Sabahtan beri dışarılarda sürtüyorm :D Herkese adios amigos diyorum ve ben kaçıyorum :n:
Buenos Tardes hasta juego:D
Merhaba beyler..Biri sorunlar bölümüne baksa da benim sxe problemine bir çare bulsa..
Akşam akşam güldürdün beni Eralp allah da seni güldürsün.:zuhaha
iyi geceler beyler nasılsınız?
iyi geceler serkan abi serkanın tersi nedir kanser:zuhaha
Açıl Guşluk...
Slm GuşLuk.
Gece Kuşlarının Nesli tükeniyor anlaşılan ahh şu küresel ısınma:zuhaha
Guşlukta konuşacak kimse var mı?...
herkese merhaba.
Kapatıyoruz gençler herkes yataklarına haydi bakalım :p
Merhabalar :)
Merhaba abi,
herkese iyi geceler.
İyi geceler gece kuşları...
Yarın görüşmek üzere...
ozaman ne diyoruz.
Aman sabahlar olmasın...
Aygün geçenlerde selamlarını iletmiş 10 güne buralardaymış. :) Geliyor yine baş belası. :D
10 gün rahatız yani. :zuhaha
Selamlar o zaman.
Desenize 12 Ağustosda kimse girmeyecek TSİ'ye :D.
ben girerim özledim Aygün'ü :uzgun:
:zuhaha
Doğum yılım kadar mesajım olmuş. Hacı oldum :)
Selamlar herkese :)