Batuhan buldm siteyi sonunaa .com yazıodm .de ymiş :zuhaha sana özel mesajla atıorm reklam olmasın:p
Printable View
Batuhan buldm siteyi sonunaa .com yazıodm .de ymiş :zuhaha sana özel mesajla atıorm reklam olmasın:p
Bana da atar mısın:).Gerçi buraya da koysan zararı olmazdı heralde:)...
http://www.sp-studio.de
Ulaşabilrisiniz. Ama ben nasıl yapılacağını anlamadım.
14'mü.:D:DHemen kiraya yolla hepsini.:D
Aşkım Berfin ya.Başımı döndürdü dün uyuyamadım.Gözlerim kan çanağı oldu.:D
kimse almıyorki nasıl göndercem :D
ya Pilot takımına yollasana hepsini.:D
Arkadaşlar çok kolay önce dilini seçeceksnz onu anlamayan yoktur zaten :zuhaha snra boş bir yer gelecek onun sol tarafında seçenekler var mesela HAİR tıklayacaksınız saç modelleri var onlardan seçeceksiniz tektek ayarlycksnz yapamazsanız resimlide anlatırım veya videolu farketmez yani :zuhaha
Pilot takım sadece orduspor kaldı manisaspor vardı nondayı felan oraya koyuyordum ama o sözleşme bitti şimdide yeni pilot takım istedim yönetim giti bana dünyanın teee neresinden abuk subuk bi takım buldu :D
Bir anlat hele yav :D
Bende o şeçenekler gözükmüyor. İvan hazır elin değişmişken. Fenerbahçe'li bir surat yapabilrisin dimi bize? :)
Ehuehuehue.:D
Kendi düşen ağlamaz o zaman gir editöre o adamların 2. vatandaşlığını Türk yap.Yada bütün sezon paralarını öde ama oynamasınlar.:D
1 dk videolu anlatcm :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.zshare.net/download/3060619a118294/ Mecburen upload ettm yine yapamayan olursa Resimli yapıcm...
Bana laf atanlara meydan okuyorum. Gelin kapışalım. [ FM ]
Aydın ile internette kapışacaktım; lakin benim makinanın anakartı yandı. Şu an da bana ait olmayan başka bir makinadayım.
Açılan yerde English'e basınca oluyor.Ben birşey yaptım ama paintle kestim diğer türlü kaydedemedim.
Olm merinos gir msn'e kapışalım. Ben de kek arıyordum yenecek. :D
Seko ciddi diyorum yahu.
Bahane olsaydı bu kadar basit bir oynayamama sebebi olmazdı heralde. :D
Benim makina PIII olduğu için anakart bulmak zor oluyor yakınlarda.
Neyse bak bu PIII biraz inandırıcı oldu ama daha iyilerini de yapabilirsin.:D:D
Bu atışmanın sonunda kan çıkarr kannn :zuhaha :zuhaha
Olm varya hepiniz aynısınız. Allah kimseyi sizin dilinize düşürmesin. PIII makinam olduğunu öğrenen Aydın,Taşkın ve şimdi de Serkan geçin dalganızı. Elbet birgün benim de çift çekirdekli bir bilgisayarım olacak. Ben de sizinle dalga geçeceğim.
Örn: Bir zamanlar PIII makinası olan ama gururlu bir genç vardıya vs. vs. :D
Ben de (hava atmak gibi olmasın da:D) dün 1 gb ram daha ekledim.:D:D
Olur Özkan, teknalojiyle yarışılmaz zaten. Gel satalım senin pcyi toplayalım yeni bir makina. Uygun fiyata ayarlarız.;;)
Sonrada sen oynamazsın abi :zuhaha Oynadınn diyelimm yenincede PIII makinesi olan bir genç vardıı hatırladınızmıı sizz onu hor görüodnzz ne olduuuu :zuhaha
Editörden türk yapınca ne zevki kalıcak ?
Seko bakalım yahu. Anakart almıyorum, yeni makina alma durumum var diye. Hayırlısı.
eee yok mu bana rakip ? :D
Ben olmak isterdim Özkan ama bugünkü haddimi doldurdum. Sabah Alican'dan yeterince gol yedim.:zuhaha
Ben o PIII 'lü makinayla ağ bağlantısı kurmam abi.Üzüm üzüme baka baka misali benimkide yavaşlamasın kağnı gibi..:D.
Nasıl bahane ama :D.
İvan sağ ol. (::)
http://www.resim-yukle.com/viewer.ph...2736Fener.jpeg
Yalan montaj. Kardeşim yöneticiysen neden editliyorsun mesajları da, burada üyeleri kandırıyorsun.:icon_twisted:
Hem beni gaza getirmeye çalışma, bak gaza geldim mi yapamayacağım şey yoktur.:n:
PIII'ün mü var Özkan abi :n: Ben çıkıyorum görüşürüz..;;)
Seko alttaki linkte de ss'ler var. 2. maçı hala unutamıyorum hee felaket bir maç olmuştu.
Üstelik o tarihteki makinam da PIII idi. :D Anakartı yanan bilgisayar. Bilmem anlatabildim mi ?
Asla, ben burada maç yapacağım dediğim herkesle maç yaptım. Bugünlük hakkımı doldurduğum için yapmıyorum.:D:D
Evet 2. maç şahaneydi. Benim hakkımdı aslında ama.:p İşte beni yendiğin için yandı anakart. Artık yenmezsin beni.:n:
Ama dikkatimi çekti 2 maçta da 11/21 şut çekmişim.:)
yaa yenersenizz böylee yanar işte anakartınızz :zuhaha
Katılıyorum edtiörden Türk yaparsan hiçbir zevki kalmaz