hahahahaha bırakınn bırakınn :n: Ferrari belgelerini çalarak o kadar iyi oldu McLaren bu senede şansı var :p
Fildişi sahillerinde Cisse var adam ne öyle yaa :n: Aykut Demir adamın omzuna anca geliyo bacaklarıda Vieira kadar var herhalde :zuhaha
Printable View
hahahahaha bırakınn bırakınn :n: Ferrari belgelerini çalarak o kadar iyi oldu McLaren bu senede şansı var :p
Fildişi sahillerinde Cisse var adam ne öyle yaa :n: Aykut Demir adamın omzuna anca geliyo bacaklarıda Vieira kadar var herhalde :zuhaha
tırışkadan şampiyon yani gönüllerin şampiyonu. :p
Selamlar..
Kafe açılmıştır(Bu lafı özlemişim:D)
KAfe kapanmıştır...:D
Ne oluyor yav:D
No closed...:).
Bu saatte kafe kapatanları ......:D.
Selamlar...
Birşey yok kafe kapanmıştır sadece :D
Bu saatte kafe kapatanları .......:D Devamını bekliyoruz...:D
Kafe kapalı ise biz nasıl buradayız?:D
Aslında biz burada değiliz Şemsi tamamen beynimizin bizlere oynadığı bir oyun bu aslında ne sen buradasın ne ben ne de Erdem...:D
Güzel bir yaklaşım:D
Yakılaşımlar iki türlüdür hatta üç türlü.Dolaylı yoldan yaklaşım, Direk yaklaşım birde yaklaşmama olmak üzere.Ben genelde yaklaşmama taraftarıyım ama bu arada sen nasılsın??:D
Bende iyiyim be abi valla hafta içinin stresii atıyorum...
seLamLar gündüz güvercinLeri :D
Hayrettin abi gelmiş günaydınlar abi.:) Sabah sabah serin oluyor abi sonra durulmuyor buralarda.:)
Haftaiçinin steresi ancak sabahın köründe başlayınca atılıyor zaten değil mi Şemsi?:) At at seni daha sık görmek isteriz aramızda yahu neyse tatil yakın....
GünaydınLar.Görüşemiyoruz emre bu araLar :) geLmiyormusun bursa buLuşmasına.
Emre abi sen bugün bayağı bir for( u)mundasın..:D.
Beynimizin oyunu...Beynimizin oyunu...:D
Evet abi görüşemedik bu aralar.:) Bursa'ya mı abi sanırsam hayır.:) Bugün müydü abi???
Forumdan düştüğüm yok ki Erdem. :zuhaha
Hayrettin abi resim bekliyoruz Buırsa'dan ona göre...
Hadi bakalım abi bekliyoruz merakla..:)
Ne zaman buluşuluyor?
Ahh be özlemişim buraları. Eski tadı nerdeeee..
Selamun Aleykum.
Aleykümselam Mehmet.
Nasılsınız ? Bugün süper bir gün olucak İnş.Allah.:)
inş. bakaLım;)
Bir konu varmı buluşma ile ilgili forumda?
Var Şemsi Buyur.!
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42786