ne alakası var benim sadece senle kişisel sorunlarım var ondan böle konuşuyom:n: :n: :n:Quote:
Originally Posted by nekop
Quote:
Originally Posted by ermoon
demek arkamdan konuşursun ha :D sana yaptığım o kadar yağlara yazıklar olsun :n: :n: :D:D:D
Printable View
ne alakası var benim sadece senle kişisel sorunlarım var ondan böle konuşuyom:n: :n: :n:Quote:
Quote:
demek arkamdan konuşursun ha :D sana yaptığım o kadar yağlara yazıklar olsun :n: :n: :D:D:D
bana banyoda gibi geliyor :DQuote:
edit: gelmisssss :D:D:D
evet geldim ve arkamdan neler konuştuğunuzu gördüm:D (konuştuğunuzu gördüm de acayip oldu biraz be:D) ve benim hakkımdaki gerçek düşüncelerinizi anlamış oldum.:D lütfen bir daha benim mesajımın altına mesaj yazmayınız:D:D:D
size iyi geceler/sabahlar ben kaçar
hadi sana da iyi uykular...
tühh bak hamza gitti tamda 1967'ye tamamlıyacaktık :D
sen yanlıs anlamıssın bizde erayla senin ne kadar iyi saygılı dürüst ögretici bilgili yagcı oldugunu konusuyorduk :DQuote:
Originally Posted by sekopej
tam dedim bu çocuk düzelmiş sonlara geldin yine batırdın:D
aaaaaaa yeter artık dogruları yazmakta suc olmus :D:D:DQuote:
Deniz nbr ... Ömer yine dellenme la...:D
kardeşim doğruları tüm çıplaklığıyla yazarsan suç olmaz ama sen gidip sağdan soldan duyduklarınla yazıyorsan hiç yazma daha iyi:D:D
tamam o zaman sorgulama yapakQuote:
-sen serkan 29 temmuz sabaha karsı 3 sularında ne yapıyordun onu yaptıkların neydide hemen banyoya girdin hepsinin cevabını istiyorum hemen :D
Ara sıra geliyolar ona..:D:D:D
ne yapacam hakim bey Fm oynuyodum. hem ben banyoya gitmedim ki mutfağa gittim...:(Quote:
aaa sıkmayın Serkanı yaptıysa yapmıştır. Banyoda ne yapılabilir ki :D:D
yalannnn söylüyorsun görgü tanıklarımız senin elinde mause olmadıgını söylüyor elini yukarı asagı sallıyormussun niçin sallıyordun :DQuote:
Selams ...
çekirdek yiyordum hakim bey onun için...
Selamlar Erdem Abi..
A.s. Erdem kardeş.:D:D:D :n:
Erdem abi naslsın ?
karar: sanıgın onlinelik halinin devamına ve ek olarak -10 rep ünvan cezası verilmesine karar verilmistir :DQuote:
itiraz ediyorum cezama temyize gidebiliyor muyum? :D
olayla ilgili ipuclarının toplanması için durusmayı 04.08.3086 senesine erteliyorum :DQuote:
ohhh be yırttım. Şu aldığın 10 repi geri verir misin lütfen:D:D:D
neyse benden bu kadar ben yatıyorum arkadaşlar. siz sakın güneşi görmeden yatmayın ha...:D:D:D
selams:D.........
Abi Adım Aykut....
Aykut bu durumda bilirsin Memnun olunur..:)
yatarmıyız hic hadi iyi geceler :DQuote:
Ömer beni bile geçtin saçmalamakta. :n:
gel kapışak ersin cim:D:D:D:D
Hadi iyi geceler herkese .. Serkan rep verecektim ama daha önce vermişim bende Serhat'a veriyorum repi :D
Göze hoş gelecek bir inceleme :D gece gece yapacak bir şey yoksa buyrun
http://www.turksportal.net/tsi/v2/cm...tsi=oku&id=173
olm varya:D:D:D:D:D
ne yalancısın lan sen benle kapışamazsın dien ben miyim:D:D:D:D:D:D