Mynette mi oynuyorsun?
Printable View
Mynette mi oynuyorsun?
Evet abi.(: MSn gelde konuşalım detaylıca .:)
selamımı çakıyorum ve
vınn... (yy)
Vın vın yalama ettin kafeyi valla. :p
Günaydın hayırlı kandiller hepinize.
Selam Guşluk....
Kandiliniz mübarek olsun tatilden sonra aranızdayım.Ohh kafe gibisi yok.İnternette bozulmuştu.Ondan 2-3 günlük geciktik ama.Ömer(fm26) de "kandiliniz mübarek olsun" dedi.Oda bi yere gitmiş 2-3 gün sonra gelcekmiş.
günaydın abi.....
Herkese iyi akşamlar...
13-07-2007, 00:21 en son bu tarihte bu konuya mesaj atmışım. Epey vakit geçmiş.
Yoğun bir gündü. Fener maçı herkesin parmaklarını yordu zaten.
Gerçekten yorulduk ya birde bu saatte maç koyulunca...
ben bilmiyorum..
yaa yok Firefoxun açılışını TSI yaptm İE Google :D
Nasılsınız kuşlar umarım dünkü gibi bir muhabbet yapabiliriz bugün zaten Belediye'de kazandı keyfim yerinde... :D
bence Zico devre arasında gönderilmeli....
iyi geceler....
Aslında yenildik ama benim keyfim yerinde.:D Ama uykum çok, o nedenle pek kalamayacağım bu gece...
Futbol Alanı ne olmuş yahu öyle. Millet birbirine girmiş. :D
Herkese Bodrum'dan yine selamlar...
Walla keyfim süper yerinde hem de. Her şey çok güzel gidiyor. Hele bu şam 23.45 itibariyle daha da yerine geldi. Ne kadar takılırım burda bilmiyorum ama bakıcaz tabi.. Belediyeyi tebrik ediyorum ayrıca. Mükemmel futbol oynadılar. Top oynattırmadılar Fenerbahçe'ye.
2 kişi okuma grubuna alındı. Son 2 hafta ortalığı karıştırsan 2 kişi. Bundan sonra pek tahammülüm kalmadı bu tarz tartışmalara.
Neyse yahuuu
Eeee Çağrı nasıl gidiyor tatil ?
Arkadaşlar net sölüyorum : Eğer diğer anadolu takımları da b öyle oynarlarsa bu sene çok güzel bir lig izleriz. Ve bence bu hafta çok sürprizler olacak. Galatasaray ve Beşiktaş'ın da puan kaybedeceklerini düşünüyorum bir Galatasaray taraftarı olarak.
Ayrıca bu İStanbul Belediye eğer bu formun korursa çok başarılı bir takım olur ve çok büyük sürprizler yapar ligde. Umarım bozulmazlar. Ama daha öyle bi Anadolu kulübü gelmedi... Gerçi anadolu kulübü dememek lazım adamlar İStanbullu. :zuhaha
Özkan ben akşam üstü biraz görmüştüm ama sen ilgilenirsin diye ellemedim.:n:
Çok isterim de uyku sersemiyim, şimdi bu anımdan faydalanıp bana laf sokabilir, o nedenle hiç girmemek lazım bu atışma işine.:n:
Al işte atışılacak birisi daha. Kardeşim tamam tatilsedin, keyfin güzel. Bunlara zaten gıcık olmuşuz bizde yok diye:D, sonuna neden Fenerbahçe'yi katıp daha da sinirlendiriyorsun bizi.:zuhaha
Neyse şaka bir yana, sana iyi tatiller, dön artık yahu, çok olmadı mı sen gideli?