Nası gitsin bea kardeşim ? Fena değil orta şekerli kayfe gibiyim. Bakalım 20-25'i arasında dönücem İstanbul'a... Bi Tophane yapıcaz yine Eray'la gelirsin sen de... :zuhaha
Printable View
Seko sen merak etme o Istanbula gelsin alırım hesabını. :D
Gelirim Çağrıcığım gelmez miyim hiç. :D O yokuşu yeniden çıkarız. :D Lap dop ile birlikte
Çağrı harbi ne oldu tercihler ? Sen de gel Izmir'e biz TSI ekibi olarak Izmir'deyiz.
Bodrum da çöp DA var. Onları ye abi sende acıktıysan. ;)
Seko DA. :d
Büyük ihtimalle Doğuş oluyor. Çok büyük aksilik olmazsa. Bilgisayar Programcılığı olacak. Doğuş'un hocalarıyla falan da görüştüm. Onlar da aynı şeyi sölediler.
Star TV'yi açın da Hikmet KAraman'a bi bakın. NAsı yanmış adam ? Fırına girmiş gibi. :zuhaha
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Demin kelle paça içtm aaaayıptır sölemesi. :zuhaha
Neyse size doyum olmaz ben Coupling'i izlicem azıcık gülmek bizimde hakkımız gerçi bugün maç izlerken baya güldüm ama neyse... :D
DA Özkan DA.:D
Fenerbahçe kaybettiği hafyalarda spor programı hiç izleyesim gelmiyor.:D Ben çıkıyorum, güzel film, program vs varsa bakarım yoksa yatarım.
Hadi kalın sağlıcakla, hayırlı geceler...
Iyi gecel Seko.
Ben de bir film izleyeyim yahu. 04:00 gibi gelirim.
aziz yıldırım kendini kurtarmak için yine bi transfer yapacak gibime geliyor. her seferinde öyle oluyor çünkü. takım ne zaman kötü gitse aziz yıldırım transfer çalışması yapıyor kendini kurtarmak için. ama takımın daha çok doğru düzgün oynatılma ihtiyacı var. bunu anlamıyor
Abi adamın kafası bilee kapkara olmş yaa :D bembeyaz adam kapkara olmş :D
bi de ben zico'nun teknik direktörlük anlayışını anlayamıyorum. yani 2-0 yeniksiniz ve hala tek forvet devam ediyosunuz falan. hala aynı taktik. çok enteresan geldi bana. zaten doğru düzgün pozisyonun yok adamlar önde basıyor. hava topuna dön ona göre adam al. bunların hiçbirini düşünemedi mi bu ? yoksa biz mi fm'den dolayı artık teknik direktör olmalıyız. :zuhaha
bi de fenerin yeni formasına çok güldüm yaaa.. gerçekten çok kötü duruyor. renk olaak kötü diil güzel hoş fakat fenere yakışan bi forma diil. bi zamanlar gs de giydiydi. ona da yaramadıydı fenere de yaramadı.
hacı ben Yahoo ya dalam biraz snrada yatcm bgn çok kötü uykm var :zuhaha sana iyi tatiller Millet gelirseniz msnden yazn bana sesiyle uyanıorm ben ( Yanmda top atılsa uyanmam msnde biri yazınca uyanıorm ne garip biriyim ben :n: )
bu kafede yalanmış bana yalanmamış lazım :n:
ben de kaçtım bara ineyim. :zuhaha herkese ii geceler...
Huhh bir bölüm izledim ve tekrar geldim.Ama görüyorumki millet dagılmış... :D
Merhaba.Yorucu bir günün ardından sonunda bilgisayarıma kavuşa bildim.NAsılsınız?
Aygün avatarın yakıyor. ;)
Konuştuklarımızı unutmadın inşallah...
Merhaba..:)
nıye kımse yok yaa :D:D:D