Aynen Osman..İşin yoksa Kahve'ye git..Ama olsun burda Kahve'yede Bayanlar geliyor..:n:
Printable View
Aynen Osman..İşin yoksa Kahve'ye git..Ama olsun burda Kahve'yede Bayanlar geliyor..:n:
Herkese iyi akşamlar. Bugünle beraber ikinci kez ben açıyorum. :)
Avrupa'da bu gün kardeşlik yaşadık.
Galatasaray & Fenerbahçe maçı aynı kopya çekti. Aynı şekilde goller geldi. :)
Yalnız Partizan 2-0 yaptıktan sonra GS'li bir taraftar oley diye bağırdı.Az kalsın dayak yiyodu biraz tartakladılar :D
Ben çıkıyorum bugün çok yoruldum. Herkese iyi geceler.
İyi Geceler...
saat şu an itibariyle 00:53..
annemin içerden -
-gökhaaaaaaaaan kapat artık şu pc'yi-hebele hübele ... :icon_confused:
diye bağırmaması ümidiyle bu forumu okuyorum..Fena bir geceydi hakkaten.. :)
Evet beyler 7-8 günlük bir aranın ardından hele şükürü tekrar döndüm.
Herkese iyi akşamlar.
İyi geceler bende bu sabah Ekincik'e gidiyorum 1 hafta bil.'e giremeyeceğim galiba :D
Ayakta kimse kaldı mı?
Hayır ben koltukta oturuyorum.
Hayranım sana Aygün merak etme ;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Benden sonra biri gelecek gibi duruyor ama yine de kapanmanı ümit ediyorum guşluk.Vazifeni çok güzel yerine getirdin ;)
Böyle bir başlık mı vardı Turksportal da yaw:D Ne zamandır üyeyim bugün uyku tutmayınca farkettim...
Ahmedinejad İstanbul'a geldi trafik cehhenmem oldu. Adam Türk'ü Türke düşürdü. Bir yetkilide dün çıkıp açıklama yapmadı. Bu şehirde yaşanmaz yahu...
Allah'tan dışarıda işim yok.
Annemler Tuzladan Maslağa kaç saatte gelcek o zaman :D
The best of you formen toulette. Yani kısaca merhabalar...
MErhaba Erdem abi.Nasılsın?
Herkese selam kafe sakinleri.
Türkçe konuşalım please. :icon_cool:
Herkese Toplu olarak Nasılsınız diyorum :) ? OK we were speak türkçe :D
Fm'de oyuncu özelliklerinin sayılarla değilde bar halinde çıkmasını nasıl düzeltiyorduk, ayarlardaki hangi özellikle, tam olarak bilen var mı?
Merhaba ..:)
Ben biliyorum yazacağına nasıl yapılacağını yazsana kasımpatım. :)
Seçenekler-Ayarlar-Görünüm Ve Ses-Profilde Grafiksel Nitelikleri Göster
Sende buraya yardım yazacağına ayarlara girip denesene aziiizim...
Sağol Aykut. (::)
sende sağol kasımpatım...oyun zaten elimin altında açıkta ben girmiyorum. ;)
Kasımpatım derken başkanım...
gülüm derken neyi kastediyorsan o pirim (::) yanlış olmasın...
Terim olarak yok mu bunun ilacı...;;)
nush ile uslanmayani etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanin hakki kötektir...
Sakla samanı gelir zamanı... Allah Allah...:D
Ziya Paşa'nın Terkib-i Bend'inden o Batuhan oda epey uzun birşeydir hangi üç tümceden bahsettiğini çıkaramadım şimdi. :)
Birde Terci-i Bend'i vardı bu adamın dimi. Kendisini hiç sevmem tutarsız biri. Namık Kemal abimiz cevabını vermiş zaten vakt-i zamanında Tahrib-i harabat ında. (Bunlar hep öss hazırlıktan kaldı aklımda:)) Sanki bir aliterasyon oluştu:D.
Neyse Emre abi bey seninle muhabbete doyum olmaz şu sıcak yaz aylarında ancak birde iş yerinde çaılşmak var. Benim işler yoğunlaştı sonra yine uğrarım...
azdan az çoktan çok gider:icon_cool:
Yalnız şimdi haberlerde İstanbul'un halini gördüm. Yazıklar olsun cidden, Türkiye'de eminim çok az kişinin haz ettiği bir adam yüzünden 15 milyon insana çektirilen işkenceye yazık...
Sayın valimiz ve belediye başkanımızda malum şahsın karşısında el pençe divan durup sırıtsınlar. Maksat yalakalık tabi. :icon_cool:
Vatandaşını halkını düşünen kim. İnsanlar uçaklarını kaçırmış, ambulansla hastaneye yetişememiş yolda ölmüş, işine gücüne gidememiş, yollarda perişan olmuş...kimin umrunda değil mi sayın valim, sayın belediye başkanım.
Yazıklar olsun!!!