Eger zaten demeye niyeti olsaydi 1 hafta degil herzaman kendisinden büyüklere abi derdi.
Bak benim siiri ver Emre abiye ;)
Printable View
Tamam abi :) :p Tosun niye demiyo ?
Tosunun Emre abi ile barışmak gibi bir derdi yok:D
Baran'a,sana,Gökay abiye,Mertcan'a vs. bunlara demiyo :)
Selamlar.. Heyt uleyn benim adım geçiyormuş buralardan. Kuşlar dedi gir bak hele. Şemo gel koçum :DBurdan devam edek konuşmaya. En son yolladığın resimlerden bahsediyorduk.
1- Ben Baran'la damar time yapmış adamım. Abi dememe gerek yok aradaki saygıyı hiç aşmamışımdır, Aşmamda.
2- Şemo'ya ne abi diyecem lem :D
3- Diğerleri pek muhabbet ettiğim tarzda değiller ;)
Kim resim yollamış yav:confused:
Selamlar..
Sapık Şemsi :zuhaha
Her şey msn'de başlamıştı :zuhaha:zuhaha Şş Alican elimde resim var demiştin. Yolla hele dediğimde sapıkça emellerini öğrenmiştim :D Aygün'dezaten ayrı bişey :D Adam link yolluyor bilerek. Sonra gülüyo ay sana mı atmışım pardon diyor :D Yok olum ben sizle takılmam. Terbiyemi bozuyonuz :D
Ya olum bakın bende küsecem ona göre...
Benim tek sapıklığımı gören yoktur :D
Şşş Serkan abi burda yaakr çıramızı :)
Olum benim ağzımı açtırma kız görünce yalamaya benzemez bu:D
Çüşşşş :D
Olm valla bişey yapmıyodum.Yemin ederim.Sadece haftaiçi yapıyorum o dediğini.:)
Tabii bunları Mert(Lake)'in ağzından duymak belki seni dahada zor duruma düşürebilir ne dersin...
Tosun kantinde havalar nasıl :zuhaha Olm hep elim kayıyo nabayım :D
Neyse gençler seviye düşüyor benim uyku vaktim geldi ve yarın 2 sınavım var ve hafta sonu hiç çalışmadım lafın özü ben kalkıyorum gelecek hafta sonu görüşürüz...
Hafta sonu dinleniyorum :D
Burasi belalti calisiyor :D
Semsicim sütünü icmeyi unutma :D
Korkup kaçtı diyeni .........(boşluk sorusunu doldurunuz:)) ben o sırada uyumaya gideceğim:D
Şşşşşşşşşşş
Serkan abi diyorum ama hala devam ediyor terbiyesizler :D