Bugün de sabahçıyız. Tatil heyecanı mıdır babalık heyecanı mıdır nedir bilemiyorum ama herneyse uykumu alıp götürdü... :) Merhabalar...
Printable View
Bugün de sabahçıyız. Tatil heyecanı mıdır babalık heyecanı mıdır nedir bilemiyorum ama herneyse uykumu alıp götürdü... :) Merhabalar...
Merhabalar Selman abi evlenmişsin abi bide çocuk geliyormuş hepsini bugün ögrendim valla hayırlı olsun tebrik ederim. :)
abi bu selman selman-ı fahrisinden mi ileri geliyor.
selman-ı fahrisi hendek savaşında hendek kazılması fikrini bulan ve hz muhammed'e söyleyen kişidir.
Hep gene genel kültür. :D
Hocam erken evlilik ve erken çocuk sahibi olmanın getirileri ve götürülerini bizimle paylaşırmısın :D
saygılar
Sanırım oradan geliyor. Çok duydum bunu. Babaannem'den dinlerdim hep. Hala da anlatır aklına geldikçe. İsmimi de o koymuş zaten :)
Esasında herkes söylüyor bunu erken evlilik zararlıdır diye fakat bende durum biraz farklı. Eşimle 6 yıldır birlikteyiz. Bunun 4 yılı flört 2 yılı evlilik. Aynı üniversitedeydik. Aynı bölümde ve aynı sınıfta. 1. sınıfta tanıştık okul bitince evlendik. Aynı kurumda işe başladık. Şu anda aile şirketimizin başındayız yine birlikte. Bu yüzden bizimki çok da erken değildi aslında. Yaş olarak belki gençtik ancak zihin olarak birşeyler oturduğu vakit hiç sorun olmuyor. Götürüsünü görmedim henüz ve görmeyeceğimden de eminim. Getirisi nedir denirse de hayata erken başlamak. Evlilik insana çok farklı bir duruş ve olgunluk katıyor. Sorumluluklarının bilincinde oluyorsun ve artık ona göre hareket etmeye başlıyorsun.Şu an 25 yaşındayım ancak aynı yaştaki arkadaşlarımla aramdaki mesafe epey fazla. Evlililk hayat koşusunda hız kazandırıyor insana. Kısmetse Ekimin ilk haftası da baba oluyorum. Eminim ki o da çok şey katacak bana. Ben şu anda işimdeki başarımı evliliğe borçluyum diyebilirim...
Ama tabi ki öncelikli koşul uyumlu olabilmek. Eş seçimi çok önemli şüphesiz :)
Yok yahu çok kalmadım dalgaların içinde. Mezun olduktan sonra ilk 6 ay mesleğimi yaptım. Ardındak medya sektörü. Yaklaşık 1.5 yıl. Şu an da kendi işim... En son görüştüğümüzde sen Lise 1'deydin. Bak şimdi sen Üni'li olmuşsun :) 4 yıl sonra da seni yollarız bir limana :n:
Bende günaydın diyeyim bari. Yine sabahladım :D
Günaydın Umutcum sen niye sabahladın yahu? Yorulmadın mı bugün idmanda? :)
Bu arada tüm FM'cilerin merak ettiği soruyu Selman abiye sordum. :D
Soru: Evlilik FM'yi öldürür mü? :D
Cevap: Hayır öyle olsa ben burada olmazdım.
Olur abi, ben buralardayım zaten :) Biraz mekik çekeyim bende.
Umut hadi yattım ben Selman abiye tutun iyice bitek o kaldı sohbet edebileceğin yoksa 9 gibi uyursun :D
Günaydın ....
Günaydıns
. , .
selamun aleyküm..
hayırlı gunler.
Aleyküm selam
Bu kadar çok smile ile kotam aşıldı be bu ne :D
nasılsınız..arkadaşlar
LimeWire yi açamıyorum acaba sizdede aynı sorun var mı yoksa sadece bende mi sorun var :)
Merhabalar.Yorucu bir tatilin ardından geri döndüm:D.Teknik sorunlarda da ben olmayalı amma konu çıkmış:D
5 saatlik yorucu bir beklemenin sonunda Antalya-Beşiktaş maçına bilet alabildim ama maalesef Antalya taraftarının arasında seyredeceğim..
Beşiktaş gol atınca falan üzülmüş gibi yapabileceksen git derim ben yoksa aksiyon yaşayabilirsin :D
Orada gruplarlar kesin ayrıca orada daha fazla olacağız bende 4 saatlik beklemenin sonunda aldım :D
Yanına Al,Duruma göre Giyersin ..
Beşiktaş formasının üsütne Başka birşey Giy, Bjk'li varsa Çıkarırsın Üstündekini :D
Aynen yanına al veya giyeceğin şeyin altına giy ortama bakarsın uygunsa çıkarır kalırsın formayla.Hadi size iyi günler ben bir havuz sefası yapayım :)
Evet bunu düşünüyorum.Katlayıp katlayıp cebime sokmayı düşünüyordum ( kotumun diz bölümünde büyük bir cep var) ama çok kötü bir görüntü ortaya çıkıyor.Bakalım olmazsa siyah bir poşete koyup giderim maça ama onuda orada taşıma derdi olacak..
Şu an üstümde hiç bir şey yok ve ben su gibi terliyorum.Gerisini sen düşün artık..:icon_biggrin:
Özlemediniz mi beni:D
İki formayı birleştir öyle git.Soranlara kardeşliği temsilen giydim formayı de :D
Antalya formam yok.Olsa nasıl birleştireceğim?