Selamun aleyküm.
Printable View
Selamun aleyküm.
A.s ;)
ArkdaşlaR selamlaR...
A.s FA :)
S.A Aygün... Yine yanıyoR bizim buRalaR...
A.s demiştim FA ama :) A.s ;) Bizim ev çok sıcak değil hatta azıcık üşüyorum.:)
Ses kartını taktım artık duyabiliyorum... :)
İyi günler arkadaşlar, nasılsınız?
İyiyiz abi SaoL sen ?
İyiyim ben de iyiyim, hava sıcak değil, belki yağmur yağacak. Haziran başında İzmir'de böyle güzel hava...
SeRkan Abi süpeR yeR İzmiR... Keşke oRda otuRsam... Bizim İstanbul sıcak,nemli hiç çekilmiyo...
Burası baya sıcak Serkan. Avatar nasıl olmuş? :)
FA nedir bu büyük ''R'' hastalığı :) Alıştın galiba :)
Güzel olmuşta bu avatar özel avatar değil mi ?
Hiç soRma Aygün cüm... Öyle alıştım msn de buRda da yazıyom...:)
Zara - Beni Unutma müptelası oldum bu parçanın ya :(
Evet ama sahibi banlanmış. Ayrıca orayı kimse takmıyor ki. :)
Selamun Aleyküm.
Hoş sohbetler.
Bir ara da büyük L modası vardı.
Yok İzmir'de de bu mevsimde hiç durulmazdı sıcaktan. Ama kışın sıcaktan kavrulduk, yazın daha beter olur diye düşünürken, böyle güzel havayı görünce mutlu oluyor insan.:D Arada bir de yağmur yağıyor, ohh ne güzel...
Serkan İzmir'desin git denize. :) Biz İstanbuldayız deniz'e girmek için şehir dışına çıkmak gerekiyor ki. Haftasonu trafiğini katarsan bu biraz zor oluyor.
Son yağmurlar artık bunlar. :|
A.s Mehmet ;)
Tutmayın beni İzmir'e gidiyom...:) NeRde Abi buRda yağmuR 1senede doğRu düRüst yağmuR yağmadı... GeRçektende aklımda, İzmiR i çok seviyom... Kısmetse ileRde bi gelicem...
Selamun aleyküm.
A.S Oğuz...
Ooooooooooo Fıratcan abi görüşemiyoruz ne haber?
Sanki çıkıp körfezde denize giriliyor burda.:D Şöyle yarım saatte gideyim de gireyim yeri yok ki...
Yok doğru dürüst burda da yağmor canım. Bulutlar dolaşıyor da arada bir atıştırıyor. Kışın hiç yağmadı zaten. Ben hatırlarım daha 3-5 sene önce burada yağmur yağmaya başladımı 1 hafta hava açılmazdı. Durmaksızın yağardı ama şimdi nerde o günler...
Müşteriler artıyor. Ne alırdınız? Çay, Kahve, Soğuk bişey tercih ederseniz Martini veya eneryg+vodka verebilirim.
Karşıyaka uzaktır şimdi Foça ve Çeşme'ye sende haklısın. Artık İzmir'de de girilmiyor.Quote:
Originally Posted by Sekopej