Tebrikler Oğuz abi.:k:
Bu arada skinin'in hoşuma gitti.Acaba hangi skin?
Printable View
Tebrikler Oğuz abi.:k:
Bu arada skinin'in hoşuma gitti.Acaba hangi skin?
Tartışmıyoruzki sadece hırslandım :) şaka yaptığını biliyorum zaten boşver :)
Neyse msnde devam ederiz geri kalana
dikkat Eralp çok fena hırs yaptı söyleyeyim :D yürü be Eralp kim tutar seni :p
Herkese merhaba...
EraLp nabüysün ne bu hırs ? :D
Maç 3-3 bitti bu arada merak ediyorsanız :)
3-3 Bitti ...:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@ hakem hatası olmasa 4-3 yeniyodummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Yenseymişsin :p
Fazla hırs zararlıdır.;) Online yapamıyosun Eralp :)
arkadaşlar bi keresinde bi hırs yapmıştım.Çocuğa demiştim 2'lerin sihrini denesemmi.Ohh yenerim dedi.:DSinirlendim.1-0 Öndeyim ben Zaragoza o Beşiktaş ve 10 kişi.Adam harbi 1-0 dan 2-1 yaptı.:D:DRezil olmuştum.10 Kişiyle şov yapmıştı bana.:DMaçın yıldızı Hakan arıkan olmuştu ama o ayrı.:D
Bu arada Eralp ile Oğuz arasında yapılan 4-2 lik maçın rövanşı gerçekten muhteşem bir maç oldu :) Az sonra ss gelecek ben söylemeyim heyecan olsun:)
edit:
İşte ss
http://img507.imageshack.us/img507/2092/og42btmpng8.jpg
http://img507.imageshack.us/img507/o...pg/1/w1280.png
Liverpool önce 6-0 öne geçti sonradan patlama yapan Arsenal durumu 6-3 e kadar getirse de tur için yetmedi ve Liverpool tur atladı :) Burası da kariyer hikayeleri bölümü gibi oldu :D
Tek maç yapmak için rakip arıyorum Lig TSL.:p
Eralp'in son dakikalarda maçı nasıl izlediğini düşünün artık siz.. :n:
Eralp intikam almış.:D:D
Ben yatıyorum arkadaşlar iyi geceler.
EraLp naptın öyLe yahu ? :D
İntikamım acı olucak demiştim ;;)
O eksikler olmasaydı 6-0 dan 6-4'e getirir hesabını keserdim..Apışıp kalırdın Eralp bey.. :D
8-0 için uğraşmasam bu maç 6-0 biter sen iyice rezil olurdun oğuz bey :zuhaha
8 - 0 bahanesi 8 in özel anlamı mı var.. :D Hem genel toplama bakınca Madridle en büyük farkı ben attım sana.. :n: neyse bu tartışma uzar yarın hesabını keserim.. :D ben kaçtım.. İyi geceler herkese..
Ben kaçar iyi geceler.
Herkese iyi geceler
1 dedik 3:33 oldu :D Sinan abi de gelse de yüzümüzü güldürse :D
Bu Saatte Kalan Varmı ?(o)
Yok Eralp kimse yok hadi yat sende :D
ben her zaman takipçiyim.;)
Yoğun Topçu Ateşine Maruz Kaldık :D Selam Nasılsın Mehmet ?
Lambur lumbur tarhana bulgur.
Sen?
Merhabalar ve iyi geceler(i)
Chelsea oyuncularını pek başıboş bırakma Memo.Yanlış yerlerden toplamak zorunda kalabilirsin sonra :zuhaha
Ben İyiyim ya tarhana bulgur falan yok yani :D nasıl geçiyo hayat playboy kemerimiz ne alemde :D
Lambur lumbur tarhana bulgur iyiymiş :D herkese merhabalar
Emre, futbolcular Allah'a emanet zaten kardeşim.. (:
Eralp, Kemer yerinde duruyor her zaman ki gibi.
bu sene beni düşündüren tek şey sabahçı olmamız uykusuzluğa alıştım uyku düzenim bozuldu ne olacak bilmiyorum nasıl toparlanacağız.
Lise 1-2 öğlenci . Lise 3-4 sabahcı
Bende Aynen Yahu Okulum Sabah 8'de Başlıyo :D Ben Zaten 5.30 da falan yatıyorum :D ama benimki özel lise olduğundan herkes benle aynı kadere mahkum =)
Benimki daha da kötü beyler :( Sabah 7'de kalkıp eve 16'da gelmek hoş bir duygu değil :(
Bu sene lisedeki ilk senem gibi olacak sanırım. Devamsızlığım tavan yapacak öğretmenlerle uğraş dur.
İlk sene sabahçıydık millet 4. derse bedene cıkıyordu ben okula yeni gidiyordum, sorumsuzluk.;)
Benim Okulumda 20 kez geç gelince atıyolar :zuhaha
o nasıl okul yaws :D:D
Geç Gelince Özürsüz Devamsızlık Sayıyolar :D
başlatmayın okulunuza zaten canım sıkkın sıkkın. matematikten birşey anlamıyorum saat olmuş 4.42 kafayı yicem artık. moralim bozuldu. anlatmıyorum hikaye falanda...
sahi ne yapayım ben bu sıkıntı için...
fm oyna demeyin oynarım onuda 2-0 öne geçerim 2-2 maç biter. bir yumrukta ne laptop kalır ne bişey ondan sonra :D
harbi stress yaptım yanlız benmi gerizekalıyım milletmi çok akıllı. geçen nasıl geçiyor yaaw
[B][B]Fm Oyna Real Madrid falan al kaza riski az :D
Aman abi birden daldın böyle
açık öğretimmi okuyosun sen?