Şili ve İngilitere'yi izlemek güzel olucak Afrika'dan da Nijerya gelir inşallah. :D D grubunun 2.si de Antalya'da oynıycakmıs inşallah Meksika 2. olur. :D Meşhur Fm forvetleri Erick Torres ve Carlos Fierro'yu izlemek isterim. :D
Printable View
Şili ve İngilitere'yi izlemek güzel olucak Afrika'dan da Nijerya gelir inşallah. :D D grubunun 2.si de Antalya'da oynıycakmıs inşallah Meksika 2. olur. :D Meşhur Fm forvetleri Erick Torres ve Carlos Fierro'yu izlemek isterim. :D
Grubumuz çok güzel, özellikle İspanya'nın grubuna bakılırsa mükemmel sayılır. :)
Az kaldı turnuvaya,umarım katılım üst düzeyde olur.Ankara'da olsa ben kesin giderdim ancak garip bir şekilde Türkiye de Dünya Kupası oluyor ancak Başkent'de maç yok.Tamam stad hem eski hem seyirci kapasitesi düşük.
Tamamen rezillik hangi turnuva da ülkenin başkentinde maç olmadığı görülmüş yahu.Çıldıracağım yemin ediyorum.Rize'ye,Antep'e,Trabzon'a,Kayseri'ye versinler maçları.Onların nüfuslarını toplasan bir Ankara etmezler.
Final , 3.'lük birde Fransa'nın grup maçlarına aldım biletimi. Artık 21 Haziran'ı bekliyorum.
Ankaraya maç verilmemesi çok kötü oldu. Keşke verselerdi alırdık biletimizi paşa paşa izlerdik. Artık tvden izleyeceğiz maalesef. :(
2 tane birbirinden güzel gol atmışız ama Okay'ın golü ne öyle yahu abartmak gibi olmasın ama Hagivari bir gol olmuş.
http://www.trtspor.com.tr/Video.aspx?id=11034&cid=-1
İki gol de harika ama Okay'ın golü tek kelimeyle mükemmel.
Okay ne yaptın yahu sen ?
Nefis vurmuş yahu, Hakan'ın gol de güzel ama bu bir ayrı ya :icon_smile:
Oy oy sanat eseri resmen. :n:
Vay anağn babağn kemüüne. Gerçekten Hagi vari bir gol olmuş.
Hem Hakan hem Okay muhteşem goller atmışlar ancak Okay'ın golü ölçülüp biçilip yerine gönderilmiş,öyle bir golü tesadüfen atamazsın.