TS'de başarılar hocam uzun soluklu güzel bir kariyer olur :)
Printable View
TS'de başarılar hocam uzun soluklu güzel bir kariyer olur :)
Her ne kadar TS ile aramız iyi olmasa bile başarılar hocam :)
inş bakalım hele bi alışalım fm14e (:
Dediğim gibi aramız kötü diyoruzda neden kötü diye sormuyoruz itiraf etmeliyimki en samimi arkadaşlarım genelde fenerbahçeli keşke bazı şahıslar camianızda olmasa neyse mevzuyu dallandırmayalım kısaca kimseyle husumetim yok
Oyunumuzu indirip kurduk şükür daha detaylı açıklamalar vs yarından itibaren eklerim şuan taktiksel çalışmalar yapmakla beraber oyuncu avına çıkmış bulunmaktayım ve bilirsiniz ki Diaz ava çıktımı tekrar dönmesi zaman alır (: Lakin bu sefer erken biticek av mevsimi zira geçen seride zokorayı epey sağlam fiyata okutuyordum keza yanına birkaç oyuncuyu daha ekledimmi transfer harçlığım çıkıyordu..Geçen sezon geçirilen berabet sezon bizi iyice dibe vurdurmuş..Zokoranın ederi 600 binlerde colman 3 milyon bile değil kısaca borçlu oldugumuz gibi satıp para kazanacak adam da yok..işler epey kesat nasıl bir yol izlicem bende merak ediyorum
Aynen Zokora deli para bırakıyordu bu seride bide Maluda falanda deli maaş alıyor işin zor ayrıca kanatsız oynarken yıllık 3,5 mn € verdiğin Maluda'yı nasıl değerlendireceğin bende soru işareti
Bildigin orta sıra takımı olmusuz bursa kasımpasa falan cok cok daha güçlüler..geçen sezon berabet olunca değerlerde inmiş baya..ben böyle beklemiyodum resmen enkaz almısım (: Maloudayı Emreyle beraber çift forvet oynatıcam..orta açma pas falan varya komple forvet destek oynatırım muhtemelen..el mahkum oyuncu yok henriqe batu kütüklükde birbiriyle yarısır jankoda sakat
inş sararda başarılı olabiliksek bari (: Diaz Diaz olalı böyle zulüm görmedi..transfer gelir yüzdem %25 oyuncular para etmiyor ben ki transfer dönemlerinde hele hele ilk 1-2 sezon en az 10-15 adam alırdım takımı komple yenilerdim görünen o ki bu sefer alabilirsek 3-4 oyuncu yoksa oda yok :D şimdi fellik fellik 100-200 binlik adam arıyorum :p
Çok ivedi cevaplar isticem sizden Mustafa Pektemek 2milyona satılık listesinde sizde de listede oluyor mu ? Biraz beklesem düşer mi fiyatı yoksa satlık listesinden kaldırıyolar mı ? önce bunu öğrenmek istiyorum akabinde Pektemek faideli olur mu zira gecen seride verim alamamıştım birkaç kez aldığımda..
Trabzonspor'da başarılar :)
E Hadi Başlayıver Gari
Başarılar Dilerim Diaz.
Başarılar . Başlıyacakmısın :)
Trabzon'la basarilar o zaman :0: :)
Şuanda Trabzonsporu yönetiyorum başarılar senden bir kaç şey öğrenirim İnşallah :)
Andila Jali'yi kesin al 700 K'ya alıyorsun sene sonu 11 mn€ 'ya istersen satıyosun ve üst düzey oynuyor
Diaz hocam jaliye benim kariyerde 11 mn teklif geldide satmadım daha doğrusu topçu kalmıcaktı satamadım :D jaliyi al gerisini düşünme her türlü oynuyo.
Beklettiğimin farkındayım k.bakmayın arkadaşlar ama oyuna bi türlü oturma fırsatı bulamadım hasta ve büyük ziyareti yapalım bu hafta sonu dedim (:
---------------------------------------------------------------------------------------
Ben Trabzonu almadan önce biraz dişli diye uzak bakıyodum ama takım resmen enkaz..Biraz da oyunu inceliyorum falan taktik falan komple yenilenmiş onları anlamaya çözmeye çalışıyorum o yüzden biraz sancılı giriş oldu ama an itibari ile oturup becerebilirsek not aldıgım oyuncuları alıp başlıyoruz inş tekrardan k.bakmayın
inş kardeşim ama inan şuan bende anlamaya çalışıyorum yenilenmiş falan (:
2milyon büyük para gelmeye başladı gözüme..Şuan Bambayı gençler ve kasımpaşa istiyor kasımpaşadan Bambaya karşlık ademi istedim gençlerden ise özgür ileri+para istedim 2side tamam dedi kararsızım ademi alıp pektemeki almasam cepte 2 lira kalıcak diğer yandan özgürü geçen seneden biliyorum bakalım ne yapacaz :)
Orta saham baya kalabalık bu arada Abulkadir yedek kadroda direk as takıma aldım muhtemelen Colmanı satıyorum Zokorada yolcu..yerlerine belediyeden mahmutu monte edecem sanırım elimde soner ve abdukladirde var..Göbek zayıf kalıyo gibi ama mali durum belimizi büküyor..Jali'nin pm leri içime sinmedi herif savaşçı orta saha rolüne çok uygun sıkı markajı var ama top kapma pozisyon alma agresiflik yeterli düzeyde degil..Shalkeden Annan satlık listesinde gücüm yeterse bonservisi bişey değilde yıllık çok istiyor masaya bir kez daha oturucaz Annanı bekliyorum
Abdülkadiri bende kullanıyorum geçen sene kiralandığı için iyi gelişiyo güzelde oynuyo ne eksik ne fazla tam takım oyunu.
Bombalar patlıyor :D
Halledecek durum yok cidden işler çok kötü bu seride..para yoksa takasla işleri halletmeye çalışırdım ama bu seride takasda zorlaşmış daha doğrusu oyuncularımızı isteyen yokki takasa girelim..velhasıl kelam ülkeleri fellik fellik geziyom yine tüm takımlara tek tek bakmaca (: nerde kelepir adam var çökecem sabaha kadar 3-5 oyuncu bulurum heralde