Başarılar Dilerim.
Printable View
Başarılar Dilerim.
Başarılar hocam.
Yine adını söyleyemediğim bir yere gitmişsin :)
Başarılar adını söyleyemediğimiz bir takımda daha :)
Takım Finlandinya Ligi'nde mücadele ediyor ama sanki Güney Kore takımı. :) Başarılar Diaz. :)
Ben genelde takım seçerken logosuna ve renklerine bakarak seçiyorum. Seçtiğin takımın logosu ve renkleri hoşuma gitti. Başarılar dilerim. :)
Diaz FM'siz günlere dayanamaz ve oyuna geri döner..
Nereden buluyorsun böyle takımları şaşıyorum valla , herneyse bize başarılar demek düşer :)
Bu sefer de kendini kaptırıp işten atılmazsın umarım :D
Bu kariyerde yavaş gideceğine sevindim , önceden hızına yetişilmiyordu :)
eyv (:
Eyv (: ben de yazıldığı gibi okuyorum sorun yok hep beraber öğreniriz :p
Eyv kardeşim. Sen söyleyince düşündüm de haklısın tam asyalı ismi olmuş :)
Aynen ben de renk logo stad ismi lakap gibi birçok etmeni göz önüne alarak seçim yaparım saolasın bu arada :)
Saolasın kardeşim :) Eğlenip zevk almalıyım ki takip edenlere de yansıtayım bu yüzden dünyadaki enteresan logoları stad isimlerini lakapları bir gezgin misali gezerek buluyorum(:
Başarılar :)
Hedefimiz takımı kümede tutmak. 10 takımlık ligde medya tarafından 8.gösteriliyoruz temkinli olalım dedik. Sözleşmemin sezon sonu sona ermesini göz önüne alarak hem sözleşme yenilerken para isteme hem de devre arası bulunduğumuz konum itibari ile beklenti değiştirme ihtimali ile hedefi böyle seçmeyi uygun gördük.
http://i.imgur.com/lwbokpl.jpg
Takımın önemli olan oyuncularından birkaçını tanıtarak başlayalım. kalecimiz bu yıl bizi idare edecektir. aslında emekli olana kadar takımda kaır büyük ihtimal. Bütçeyi geçtim kimse gelmek istemiyor zaten (:
Spoiler: Kert Kütt
Buda taımın beyni sayılacak oyuncumuz. Yaşı da genç kadromuzun adeta kalbi bütün bölgelerde oynuyor nerdeyse
Spoiler: Valeri Minkenen
19 luk forvetimiz umarım gelişir. boyu da var hızını 2 tık yukarı çeksek bizi başarıya götürebilir
Spoiler: Mikael Lahde
Bir başka 19 luk forbetimiz. Kendisi kiradaymış baktım çağırma seçeneği var hemen kadroya davet ettim. Yine kendisinden beklentimiz var
Spoiler: Alasana Camara
Yine 19 yaş ve yine kiradan çağırdığımız bir oyuncu. Her ne kadar normalde kanatsız sistemi tercih etsemde el mahkum mevcut kadroya göre taktik geliştireceğiz. bütçe yok klübe gelmek isteyen de yok
Spoiler: Niko-Kalle Husu
Şuan 16 yaşından 41 yaşıan kadar yaklaşık 50 oyuncunun bulunduğu bir liste yapmış bulunuyorum. Personel kadromuzla bir toplantı yaparak başkanımızla da konuşarak ek bütçe verir mi vermez mi maaş aşımında bi sorun olurmu konuşup bu listeden kadromuzu güçlendirmeye çalışacağız.
Şuan Ocak ayına yeni girdik ve sezon Nisan sonunda başlıyor yani transfer için oldukça vaktimiz var. 4 aylık sürede ise uyum ve taktiğin oturması açısından bir lig düzenlemeyi düşünüyorum sezona sıkı bir giriş yapmak istiyoruz. Aslında ilk sezon çıkma gibi hayal kurmak istemiyorum. Geçmişte bu hata yüzünden seneleri heba ettim. İlk sezon hatta 2. sezon da dahil olmak üzere kadroya gençleri doldurup onları geliştirerek takım olmayı hedefliyorum. uyumlu bir kadro ve yürekli oyuncularla çok daha güçlü takımları dize getirebiliriz
Finlandiya'da çok oynadım Kotkan'da logosu en şekil takımdır o ligde. :) Ligin tek sıkıcı yanı sadece 1. sıradaki takımın çıkması ilk sezon çıkmak zor olacak o yüzden. :)
Eyv (:
Aynen öyle büyük handikap şuan ligin en büyük favorisi Haka geçen yıl düşmüşler sanırım. Finlandiyada avrupaya gitmek bu ligden üst lige çıkmaya oranla daha kolay (: 4-5 takım gidiyor avrupaya zaten epi topu ligde 10 takım var ama burda tek takım çıkıyor büyük handiakp. beklentimizi yüksek tutmadım zaten. Logosu ise çok sempatik renkleride öyle. Her haliyle albenisi var.
İyi bir kadrosu var takımın. Bakalım sahadaki performansları nasıl olacak. :)
Yine bir Diaz klasiği :) Başarılarr..
Başarı gelecektir abi yine :)
olabildiğince genç toplamaya çalışıyorum şuan profilleri çöp möp ama el mahkum (:
eyv (:
saolasın kardeşim ama bu sefer çok daha zor olacak işimiz. fakirlikte sınır tanımıyoruz artık :)
Durum Moreirense'den daha zor galiba. Takimin logosu da guzelmis bu arada :)
Moreirensedeyken 1 oyuncuya verdiğimiz maaş bu sefer sezonluk maaş+ transfer bütçesi + orası Portekiz burası Finlandiya gözlem ağımız finlandiya dışına bile yetmiyor. Oyuncu gelmek istemiyor falan filan yani şuan Moreirense abartısız bize oranla dünya klasında :) tabii takımlarda portekiz kalitesinde değil. Bakalım sınırları zorluyoruz iyice ilk hedefimiz 3 sezon iiçinde bir üst lig o yüzden kafamız rahat :)
==================================================
Takım kadromuz şuan 16 kişi. Listemizdeki 50 oyuncuyu 20 lere kadar düşürdük. Planladığım oyuncu sayısı ise 25. Transferleri yetiştirip payaşıp bugüne noktayı koyalım
As kadrodaki 2 oyuncuyu önce yedeklere attım sonra baktık kadro uyumunu bozacaklar sözleşmelerini direk fesih ederek yolları ayırdık. Ardından da Kaakinen ve Kvisti alt takımdan Ana kadroya çıkardık.
Spoiler: Olli Kaakinen
Spoiler: Saku Kvist
Diğer yandan transfer çalışmalarımız devam ediyor ve kadromuza 3 oyuncu birden kattık
Spoiler: Miika Lahdesmaki
Spoiler: Samu Jokela
Spoiler: Otto-Pekka Jurvainen
Şuan boşta ve amatör sözleşmesi olan futbolculara toplu sözleşme önerecez artık kaçı gelir bilmiyorum. Bu yüzden maaş bütçemizde açık verebiliriz. Aldığımız 3 oyuncuda kontratlı oyuncular oldugundan teklif yapmak zorunda kaldık. Ama üç oyuncuya da bonservis ücreti ödemedik. Birazdan gelenler olunca onların da profilini koyup transferi kısa sürede bitirmiş olalım
5 sezona çıkarsın herhalde :zuhaha
Birazdan imza şov var...
Jokelka iyiymiş :)
3 sene de üst lige çıkmak falan Allah sabır versin :D
Beklediğimden çok daha verimli bir transfer dönemi geçirdik. Önce elimizdeki gençlerden sözleşmesi bitecek olanları uzatarak sağlama aldık. Ardından imza şov
http://i.imgur.com/iLUYf7c.jpg
http://i.imgur.com/WQxkxvf.jpg
Spoiler: Severin Murto
Spoiler: Fredrik Aardemae
Spoiler: Luis Vanderlei
Spoiler: Jari Litmanen
Spoiler: Anton Mustonen
Spoiler: Daniel Taylor
Spoiler: Masar Ömer
Spoiler: Amine Mechri
Spoiler: Tonton Zola
Spoiler: Johannes Westo
Spoiler: Ben Traore
Spoiler: Plaisir Bahamboula
Transferleri beğendim abi ligde kalırız bu kadroyla :)
Toplu sözleşme imzaladıktan sonra maaş bütçesinde sezon başı bize snulan para kadar içeri girdik (: Diğer yandan takımın kalbi dediğimiz oyuncumuz sezon sonu sözleşmesi bitiyor ve şuan görüşmek istemiyor parada yok nasıl yaparız bilmyiorum gül gibi oyuncu gidici. kaleci 2 yıl sözleşmesi var pek sorun değil ama diğer oyuncumuz bizi düşündürüyor
http://i.imgur.com/y8cEdY7.jpg
http://i.imgur.com/ttHGHhw.jpg
http://i.imgur.com/XIBaDjv.jpg
Vay Finlandiya ha.Kitabıda okumuştum yıllar önce.Baya güzel anlatıyordu adam ülke yapısını^^