-
gulmekten öldüm bu cocuk kendini ne kadar kaptırmıs ben masaya diz atarım kalemleri etrafa saldırım sakinlesirim bu sakinlesmiyo ama cok komikti yerlere yattım gulmekten zaten televizyonda gostermislerdi savas oyunu oynuyomus dikkat ettiyseniz bi yerde mars soyluyo
-
zuhahahaha bay komik ya:D
-
bir ara fm de ben mause nun kablosunu koparmıştım ama nasıl oldu anlamadım :D yenilince sinirlendim mause yi o sinirle bir çektim elimde kaldı
-
Evet ya ESC kısmı süper helal Valla çocuğa hesasalı çoculmuş baksanıza hiç affetmemiş her yeri kırmış geçirmiş
-
kardeş bu çocuk manyak. bu ogame ne böyle nası bişi çıldırouo adam
-
bu video daha önce verilmişti ayrıca o gameyi değil unreal tournament oynuyo haberlerde söylenmişdi
o kırılın yuşu tekrar bulum koyması benide gülmekden kopardı :n:
-
Bİttİm Yaa :D:D:D hele o kalvyeyi kırıpta tuşlarını tekrar toplaması yokmu:D
Bende Knİghtonlİne Oynuyorum Ama Bu Kadarda DeĞİl
Mesela ÖldÜĞÜm Zaman BÖyle Yapsam KlavyemŞ ParÇalasam Adam Ölmİcekmİ Cikcik :D:D:D:D
-
çocuk önemli degilde güzelim klavye gitti ona üzüldüm :D
-
fazla çıldırmış bu zuhahahahahahha :D :D :D :D :D
-
uyyyh cocuk basımı agrıttı
-
ya bu çocuğu bi güzel döwmek lazım
-
hem çocuga yazık hemde güzelim klavyeye bu kadarda olmaz hhehehheehhehehehehehehe gülmekten öldüm ya
-
abi bu kamera şakasımı kamera nerde yaaa ininmıyom çocuk resmen kafayı yedi olmaz böyle şey ama gülmekten yarıldı tuş kısımlarında:D:D:D:d
abi slipknottaki adam gibi bağırıyo yaw
-
hahaha yarıldım evde hahahah tam bi manyak bu çocuk yüzüne karşı gülsen öldürür bu seni
-
anlamadığım şey o kameranın orda ne işi var ?
-
o kadar değil de ben klavyenin aşağıda ki süs gibi bir şey var onu kırdım ama nasıl kırdım hatırlamıyom :D
-
manyak ya ama cok komik:D:D:D:D:D:D
-
abi o kadar sey yaptıktan sona esc tusunu araması bitirdi walla beni be kardesim saten kırdın klawyeyi nie esc yi arıosun tk bi tus saten esc gorewi yapcak bu arada klawye markası ne acaba inanılmaz dayanıklı walla cocuk resmen daldı klawye ye ama kırılmadı ehuehuehuehue
-
çok verildi bu tabi ne olduğu çok tartışıldı birisi dedi fm oynarken,diğeri dedi strateji oyunu vs.
-
Yok abi olurmu bu kadar bu çocugun heralde piskolojik sorunları vardır... ESC tuşunu aşağıdan alıp takmaya çalışmasına çok koptum yaw... Ben sinirlenince en fazla klavyeye vuruyom...
http://img475.imageshack.us/img475/9...14ms2hysy5.jpg
-