Yazık yazık çok yazık o leyla zana kısmı bir haberdi.Asuman ın çyddyi pkkya yardım ediyor diye istifa etmesiyle ilgili yazının bir kısmı yani bu yazıyı ben yazmadım
http://www.haberim.com/ic.php?id=50007&g=18
Yukarıdaki link bu haberin linkidir.Yani bu haberde geçen bir kısmın benim yorumum olduğunu söylüyorsun.
Kimse beni kalle almıyor demişsinama ben senin gibi bir konu hakkında illa benimki doğru olacak demiyorum.Yanlışlarım olurda tabi susarım.İlla kendimi hakılı çıkarmaya çalışmam.Örnek verecek olursam Türkiye ve dünya gündemi bölümünde"Akp hükümeti başarılı mı?"adlı konuda ben başbakanın halkla ilişkilerinin kötü olduğunu söyledim.Bana şampiyon evet daha partinin halkla ilişkilerinde bazı konularda eksiklikler var dedi.Şampiyonun verdiği bu cevaptan sonra yok siz başarısızsınız demedim.Benim için başarısız oldukları nokta bu idi.Şampiyonda kabul etti.Yani anlaşma noktasına geldik.Ama bu sitede daha kimse senle anlaşamadığı için seni haksız çıkarsalar bile altta kalmamaya çalışıyorsuun.Örnek verecek olursam burada yücel gükhan yazdı sende sen Türkçeyi adam akıllı kullan dedin.Bende sana asgari ücrete askeri ücret dediğini yazdım.Sende yok edebiyat dersindemiyiz.Yok ben konuşurken öyle söylerim ama böye yazılacağını zannediyordum falan filan.Tabi böyle yaparsan kimse senle anlaşamaz
Tatlı sert tartışmalar demişsen senin tartıştığın hemen hemen her konu kilitlendi demekki tatlı sert bir üslup yok ortadaki kilitleniyor.
Delikanlılığın ne olduğunu belki de öğreneceğim en son insansın
ben sizinle konuşurken böyle yorumlar yapmıyorum sizde yapmayın