Originally Posted by tolginho
Sayın koray bey, ekibimizin yetersiz ve başarısız olduğu konusuna katılmıyorum. Daha önce aylar yıllar öncesinden Tuncay Şanlı, İbrahim Akın, Necati Ateş, Volkan Demirel, Okan Koç gibi birçok yetenekli Türk gencini tespit etmiş, hatta Türkiye'deki bazı teknik direktörler bizzat başvurarak bilgilerimizin paylaşımını istemiştir. Ekibimizde araştırma görevi alan bazı arkadaşlarımız kulüplerde scouting mevkiisine alınmıştır.
Cordoba'nın ne gibi özelliklere sahip olduğunu tabii ki biliyoruz. Dört büyük takımın araştırması en özenli şekilde yapılıyor. Hatta araştırma işinin başında olan Türker Tozar bu dört takımı bizzat kendi araştırıyor. Zaten kendisi Trabzonspor'da Basın İlişkilerinden sorumlu ve takımın her deplasmanında yer alan birisi. Ama Trabzonspor bile tam olarak yansıtılamadı.
Bu sene SI Games ile bazı problemler yaşandı. Bu problemler nedeniyle elimizdeki verilerin ancak yarısı oyuna yansıtılabildi. Benim kendi bölgemde araştırdığım ve tespit ettiğim bazı bilgiler bile oyunda yok şu an. 3. Lig için detaylı bir araştırma yapılmıyor zaten. 2. Lige gelirsek her hafta arkadaşlarımız takibe devam ediyorlar.
Kendimden örnek vermek gerekirse perşembe günü oynanan 2. Lig B Kategorisi yükselme grubu maçına gittim. Bu maçtan edindiğim bilgileri önümüzdeki senenin oyununa yansıtacağız örneğin.