Şehmus zaten çok klas bir adam. Bu hafta attığı gol mükemmeldi neredeyse 45 metre topu sürdü. Formunun zirvesinde.
Printable View
Şehmus zaten çok klas bir adam. Bu hafta attığı gol mükemmeldi neredeyse 45 metre topu sürdü. Formunun zirvesinde.
Onur Kivrak Beİmde Dİkkatİmİ Çektİ Çok SÜper Performans Sergİlİyor
Onur Kıvrak ümit milli takımda banko oynuyor. Önümüzdeki 2-3 yılda büyük takımlardan birinin transfer etmesine kesin gözüyle bakılıyor...
Bir şeyi merak ediyorum.. Oyunda bildiğiniz gibi Karşıyaka'da dc bolluğu var (emrah, savaş bahadır, gurur, serkan, ahmet çağıran) benim stoperlerde en önem verdiğim özelliklerden biri jumping, bu savaş ve serkanda 8-9 civarı. Boylarına ulaşabildiğim kadarıyla birinin 1.84 birinin 1.80m. Acaba bu oyuncuların jumpingleri biraz fazla mı düşük yoksa bana mı öyle geliyor??
Diğer özellikleriyle aslında iyiler ama jumpingleri yüzünden gurur ve ahmet'i oynatıyorum göbekte..
KARŞIYAKA’da gündemi uzun süredir meşgul eden transfer çalışmaları nihayet sonuçlandı. Üç haftadır Trabzonspor ile antrenmanlara çıkmasına rağmen, iki kulüp arasındaki maddi pazarlıklar nedeniyle bonservisi verilmeyen Ümit Milli Takım Kalecisi Onur Kıvrak, Karşıyaka yönetiminin 500 bin Avro’yu almasıyla resmen Karadeniz ekibine gitti. Maddi olarak rahatlayan yeşil-kırmızılılar, hemen atağa kalkarak, daha önce ön anlaşma yapılan Altaylı golcü Aydın Çetin ve Fenerbahçe PAF’tan kaleci Necati Yılmaz’ı renklerine bağladı. Aydın ile 1.5 yıllık sözleşme imzalanırken, Necati ise İstanbul ekibinden 1 sezonu opsiyonlu olmak üzere 1.5 yıllığına kiralandı.
İki oyuncu da teknik kadro uygun görürse pazartesi günü Altay maçında oynayabilecek.
midfielder1912
dediklerine kesinlikle katılıyorum. Ama yönetimin uygulaması çok enteresan geliyo bana örnek vermek gerekirse; kapalı 20ytl açık 10 ytl süperligte büyük takımların yaptıkları bir fiyat uygulaması. Benim karşı olduğum sadece bu yoksa yönetimin işleyişi mükemmel sık sık takip ediyorum. Ama süperligte Ankaraspor maçını açık kale arkası 50ykr maraton 1ytl forma bedava olarak düşünürsek bana garip geliyo sadece karşı olduğum uygulama bu. Ama tabi bu takımların kalıplaşmış gelirleri var biz de o yok...