Ben size şunu diyeyim arkadaşLar beni isterseniz siLin forumdan Hrant Dink öLdürüLdügünde verilen tepki veriLsin inanın yeter.Eger meseLe tepki vermekse..
Printable View
Ben size şunu diyeyim arkadaşLar beni isterseniz siLin forumdan Hrant Dink öLdürüLdügünde verilen tepki veriLsin inanın yeter.Eger meseLe tepki vermekse..
açda başka yerinLe daLga geç sonra ona güL ben iki gündür haberLeri izLerken kahroluoyrum sen burda bunu ti ye aLmaya çalışıosun
avatar değiştrmekLe oLmaz tabi..Asker tepkisini uyumadan verior şuanda Gabar cudi saLLanıor.haLkında kitLeLer haLinde tepkiLer vermesi Lazım topLu mitingLer yapıLsın gerekirse dediğim gibi Dink suikastine veriLen tepki bunada veriLsin yeter diorum.SanaL aLem sadece bu tepkiyi organize etmek için bir araç oLabiLr tepki meydanı değiL
1. Terbiyeni takın.
2. Sokaklara çıkıp nara da atacak değiliz... Ayrıca hangi smileyi kullanıp kullanmayacağımı sana soramam sayın şehzadem bu konu çok ilerledi. artık cevap yazmayacağım. Biz görevimizi yerine getirdik...
3. Biz kahrolmasaydık bunları yapmazdık hehalde?
değiştirdin, oldu.
yahu sen ne biçim adamsın. şunun dalgası mı geçilir. bu konu buraya mı getirilir. dalga geçecek başka birşey bul. terbiyeni takın diye millete ders vereceğine ilk önce neleri malzeme yaparak konuyu dalga haline getirdiğine bak.
bir kez daha ve son kez diyorum. adam gibi yorum yazanı forumda tutarım. bu son uyarı.
Bende cevap yazmıcam sana bu son..
KahroLdun sende avatar koydun bitti tmm.
Hangi smiLey konusuna geLince Benm üzLüp yeri geLip agLadıgım konuda sen onu kuLLanırsan ben senin böyLe bi durumda güLcek bişey buLdugunu düşünürm çünkü o ifade güLme anLarında kuLLanıLmak için var.tmm mı şehzadem..
Sakin beyler.
Neyse bu konuyu açıyorum ama eski tartışmaları bırakıyoruz. bundan sonra konu ile alakasız birşey yazanın mesajları silinir, uyarı verilir sonra da siteden uzaklaştırılır.
Ben farklı koydum olur demi:)
Arkadaşlar yapmayın böyle günlerde birlik olmamız gerekirken sizler birbirinizi kırıyorsunuz.İşte bunlar bizlere kaybettiriyor.Daha dikkatli olmamız gereken zamanlarda bizler birbirimize düşersek adamlar da işte bundan cesaret alıp her türlü işi yaparlar.Yapmayın kırmadan birlik içinde duralım;duralım ki bunlara moral vermiyelim heveslendirmeyelim
Eğer ''Aydın'' öyle bir tepki vermeseydi eminim şuan onlarla aynı fikirde olan arkadaşlar ağızlarını açmayacaktı. İsteyen koyar isteyen koymaz. Neden her şey büyütülüyor bu kadar? :roll:
ya kardeş bende orda tepki verdim vermek istemesemde x kşi ne yazmış hiç aLakadar etmez beni gördüğüm an yazarım ne atıLmaktan korkarım nede başka bişeyden böyLe diosun o zaman o yazmassa biz yazmıcaz öyLemi ?? aL sanada yazdım şimdi kimden etkiLendim
tartşma bitsin deniyorda ayrı bi kuLvar acıveriyosunz dakikada..
Konuyu kilitledim. Mesajları kontrol edeceğim ve ceza sistemini kullanacağım. Başka bir konuda bu tartışma çıkmazsa sizler ve bizler için çok iyi olur.
Eğer "Wishbone" her topa girmese "Aydın" daha mutlu olacak.
Konuda neler dönmüş yahu...
Açmaz olaydım konu falan...
Kaldırıyorum avatarımı da...
bende 1 günlük koyacam