-
Arkadaşlar yanlışım varsa doğrusunu bilenler yazsın ben cm3 ten beri bu oyunu oynarım o zamnlar türkiye ligi yoktu oyunda daha sonra farklı ligler eklenmesine rağmen türkiye ligi de geç eklenmişti. Türkçe dil desteği içinde aynı şeyin olacağı kanısındayım inşallah yanılırım.
-
Türkçe'ye önem veren oyun şirketleri kazanır.Bunu Crysis'de gördük.Oyun Türkçe olsun bana o zevki versin pahalı da olsa alırım
-
Türkçe için SI'dan gerekli desteği aldık ve çalışmalarımızı artık SI desteği ile hazırlıyoruz. Bu demek oluyor ki önümüzdeki dönemlerde SI Turksportal'ın hazırladığı gayri resmi Türkçe çalışmayı sitesinden veya forumlarından kullanıcılarına duyuracak. İleriki dönemler için önem arz eden bu gelişme sonrası Türkçe FM 2008 çalışmalarımızı SI ile paylaşacağız ve ileri versiyonlarda SI desteği ile çalışmalarızı sürdüreceğiz. Oyuna resmen ne zaman eklenir diye sorulacak olursa Türkçe Rusça gibi yeni dillerin oyuna aktarılması ek maliyetlerin yanında oyun ana yapısında önemli değişikliklerin yapılmasını gerektiriyor ve şu aşamada SI bu yeniliği düşünmüyor ama tamamende bu isteğimizi red etmiyor.
oyun satışlarında Türkiye satış rakamları ne kadar yüksek olursa dağıtıcı firma SEGA nın dikkatini çekeceği ve bu potansiyeli görüp Türkiye'de orjinal oyun ve Türkçe Oyun yeniliklerini bizlere sunacağı fikri düşünülebilir. Ama öncelikle oyunun fiyatının makul bir seviyeye taşınması gerekiyor bunuda belki dijital lisans satış sistemi sayesinde yapabiliriz. Distribütör firmanın satışları arttırabileceğimiz önerilerimizi kaç yıldır dikkate almadığı gerçeğinide düşünürsek dijital ortamdan Türkilere daha uygun fiyata satılacak fm'ler bizim istediklerimizi gerçekleştirmek için tek yol gibi görünüyor. Bunun içinde SEGA/SI'ın adım atmasını sabırsızlıkla bekliyoruz