Nick : Adım yani Şani..Bu arada nickim "Şani" diye okunuyor!!!
Avatar ve İmza : Sürekli değişen şeyler onun için bugün açıklasam yarın değişir ve bi anlamı kalmaz...
Nick : Adım yani Şani..Bu arada nickim "Şani" diye okunuyor!!!
Avatar ve İmza : Sürekli değişen şeyler onun için bugün açıklasam yarın değişir ve bi anlamı kalmaz...
nickim: Y.dışında yaşarken amerikalıların klasik lafı verdı respect bizde türkler olarak sürekli hürmet derdik. Sonra bi kaç online oyun oynarken geyik olsun diye hep hürmet yazardım sonra kaldı :D
avatar: Memleketim ve Galatasarayım :D
imza: fio sloganı ve gs sevgisi :D
nick
anlamı eski çağlarda yaşan etobur karnını doyurmak için önüne gelen canlıyı yeme kapasitesi olan uzunlukları 7-10m arası değişen wahşi bir haywan Tyrannosarusrex kısaltması t.rex
awatar
nickimin resmi
imza
göztepenin keniyle bağdaşlaşmış sözü ( izmirli olan bilir):D
nickim: adım serkan kısaltması seko. pej e gelince peyzaj mimarlığında okuyorum ve ordan gelme
imza: ATA'mızdan bir söz.
unutulmazlardan efsane İslam Çupi'nin Fenerbahçemiz için söylediği güzide sözlerden biri.
İslam Çupi'nin sözü üstüne bize düşen davranış...
NICK:Anlamı yok bi siteye üye olurken güvenlik yazısı geliyorya orada yazıyordu bende oradan görüp kullanmaya basladım:)
AVATAR :Resimdeki kişi KAKA oluyor...:)
İMZA :Trabzonspor sevgisi ve unutulmuyacak bi sanatcı ''Kazım Koyuncu''
Nick:adım ve doyum tarihim
Avatar:Çanakkale savaşında şehit olmuş bu vatan için çarpışmış ve daha 15 yaşında olan bir kahraman
İmza:bizi dışardan gören hep belimizde silah var sanar ama bilmezki bizim silahımız kalemimiz kağıdımız yani eğitim...
şöyleki
nickim adım enteresan bir şekilde hezdi..millet ***** derdi:)sonra hezzo demeye başladılar:)öyle kaldı
imza yazmıyorum pek arada duruma göre:)
Nick: Ben ve eşimin ismi
Avatar: Gerekli açıklamayı yapıyor zaten
İmza: Gerek duymuyorum.
Nick : Adım ve Soyadımın sesli harfleri atılmış hali.Adım CAN , Soyadım GÜNŞİRAY sesli harfleri atarsak ortaya cngnsry çıkıyor.Netle tanıştığımdan beri bu nicki kullanıyorum.
Avatar : Türkçe konuşmamızla ilgili bir resim görüldüğü gibi.Dilimizi bozan çok insan var ki o resimden belki birşey anlarlar !
İmza : Görüldüğü gibi ortada.Turksportal nickim , Turksportal ve Fiorentina ve DİL sevgisi ...
nickimin anlamı:anarchist kendi basına hareket eden coğu seye karsı cıkan demek
imzam:hayatımın anlamı fenerbahce ile ilgili
NİCK:sanalman_34
sanal adam sanal erkek 34 zaten bilirsiniz istanbul
İmza: Çarşının ünlü sözlerinden birisi
Avatar: kendi telefonumda yaptığım bişi çerçeve içine sokulmuş bir bjk amblemi
NİCK : nickim aslında trajikomik bir hikayenin özeti :)..üniversiteyi 7 senede bitirdiğimden mütevellit,6.senem içerisinde okulda yaşça benden büyük sadece dekan kalmıştı :D
onun için okulda, bizim alt sınıflardaki arkadaşlarda bana DeDe lakabını uygun gördüler..
o gün bugün DeDe benim üstüme yapışmış bi etiket gibidir..burdada yaş ortalamasının DeDe nickine uygun olacağını düşünüp bu nicki kullanmayı uygun görmüştüm..haksız sayılmam heralde :D
AVATAR : avatar için sölenecek bişey yok heralde..KARTAL işte ötesi var mı ?
nickim ve avatarım Del Piero'nun tek efsane olduğunu,imzam Juventus'un en büyük olduğunu ve Del Piero'nun en goolcü futbolcusu olduğunu gösteriyor.
NİCK:BURSA_MC BURSA bursada yaşadığım için MC adım Mert Can olduğu için baş harflerini koydum
AVATAR: TEXAS SUPPORTERS CLUP logosu
küçükbi avatar değişikliğine geçtim
avatar : fazla söze gerek yok zaten
imza: gs&ankaraspor ve nedved aşkını anlatıyor
Nick: bundan 6 sene önce netle ilk tanıştığım zamanlarda mynet ten mail alırken türkçe karakter kullanmadan soyadımı yazdım. Hizlioglu bir daha da öyle kaldı. Net aleminde hizlioglu olarak tanındığım için değiştirmek istemedim.
İmza: web sitemin linki...
Nickim: Cimbom için...
İmzam: Belli oluyor zaten:D
Avatar: valla kendim seçemediğim için cimbomun kini seçtim bi anlamı yok
Nickimin anlamı
Anlamını benimde bilmediğim eski bir dostumun kullandığı bir nickti
İmzamın anlamı
1-)Yıllardır birbine düşürülmeye çalışan halkların nasıl kardeşçe yaşadığını gösteren bir yazı
2-)ernesto che guevera nın
latin amerika gençliği birinci kongresi'inin açılışında yaptığı konuşma (28 temmuz 1960):
3-)sunay akının che hakkında söylediği güzel bir söz
Aslında buraya msnde ve diğer sitelerde kullandığım avatarı koyacaktım kurallara aykırı olduğu için hoşuma giden vatarları kullanıyorum
Nickim: yıldızı Simgeler...
İmzam: A-R-U-D-A nın Açılımı Ve Galatasaraya oLan Sevgimi simgeler.
Avatar: Avatarım Sİlindi yorum yapmıcam SImdıkıde FIlm resmı işde:P
Nicim:soyadım tosun ondan esinlenerek böyle bi nick oluşturdum kemal sunalın filmiyle alakası yoktur
imzam:100. yılında takımım fenerbahçeye güvenmemden ve destek vermemden esinlendim
Avatar:Kullandığım avatar kaldırılınca idaretten takılıyoruz işte spider-man'a:)
Nick:Fenerbahçenin kuruluş tarihiyle ismimi birleştirerek oluşturdum genelde bütün forumllarda bunu kullanırım.
İmza:Sizlere bu forumdaki kendi açtığım konularla bilgilendirmek için oluşturduğum kısayoldur.
Avatar:İlk +18'li gittiğim flim olduğu için o flimin baş kahramanı Fred'i koydum.
benim hiçbirini açıklamama gerek yok heralde gayet açık hepsi :D
Nick : AzraiL™ >> Can Alır :) Bir Gün Pc Başındayken Arkadaş msn'den bir resim yolladı resimde AzraiL vardı o günden belli nickim AzraiL..(Tam O Sırada Nickimi değiştirmeyi düşünüyordum)
Avartar : Tam Galatasaray ve Hasan Sas Hastasıyım..
İmza : TURKSPORTAL..
benimkiler anlamsız yaa :)
Nickim;
VanDerSar'dan geliyor.Adım sarper olduğundan dolayı ikisinin sentezi oldu.Kafa patlatarak bulmadım vahiy gibi geldi kafama :D
İmza:Hayatımda gönül verdiğim takımlar,fiorentina fan sitemizin linki ve fm'nin bana göre tanımı
nick:ismim ve doğum yılım
imzam:sevdiğm oyuncunun tam ismi
avatar:kaka yı çok seviyorum cm4 den beri herzaman alıp oynatırım onu
Silent Island:Issız ada.Ses uyumu da güzel Saylınt Aylınd :D
İMza:E bizim de bir kaç katkımız olsun fmcilere
Avatar:Cristianom Ronaldom.Tam benim oynadığım mevkide oynuyor oyun stili de bana benziyor ama ben o kadar teknik değilim :D
:n:Saylınt Aylınd; imzandaki link ölmüş ya :) :)
BENİMKİLERİ SÖyLEMEYE GEREK YOK SANIrIM
:D:D:D:D
ne imza var nede avatar
hepinizin tanıdığı bi çocok sadece
nicikm hoşuma gidiyor hepsi bu:DD:D:D:D
Nickimin anlamı
Kenan altuntas'dan kenan'dan k ve altuntası aldım birleştirdim Kaltuntas
İmza belli cm0304 hastasıym.
ronaldinho da zaten mikemmel bi futbolcu.uzay ötesi,