Bayern Münih'i tek geçerim
Printable View
Bayern Münih'i tek geçerim
barcelona bence
inter derim ben
yılandan korkmam adrianodan korktuum kadar
oyum barca ya.chelsea yle cok karsılastırılıyo ama daha iyiler cünkü chelsea nin oyuncuları o kadar da yıldız oyuncular degil mesela bir ronaldinho bir etoo kadar
size sadece gülüyorum haha . juventus dan ii takım war diyosunuz ya helal size haha
bende sana ağlıyorum konunun ne olduğunun farkında değilsin heralde.dünyanın en iyi takımını tartışmıyo bu insanlar herkes en iyi kadrosu bulunan takımı(kendince) sölüyo..
barcelonanın çok güçlü bir takımı var bende 5 6 tane önemli oyuncuları var...
FM'de Avrupa'da en zorlandığım kulüp Chelsea. Zaten kadrosu da çok alternatifli. Chelsea'yi alınca sadece bi forvet transfer etmek gerekir bence.
İtalya'da ise yenmesi en zor kulüp Juventus ve İnter. Juventus genellikle ilk sene pek kolay kolay yenilmiyor ama sonraki seneler defansının göbeği yaşlandığı için güç kaybına uğruyor oyunda.
tabiki BARCELONA... Bu yılın ve geleceğin en büyük takımı... chealse sadece para ile oynuyor... Barcelona'da takım ruhu war.. aynen GALATASARAY'da olduğu gibi....
:p :p :p sen anlamamışsın :p :p :pQuote:
Originally Posted by koray_capello
bir kişi de real madrid'e oy versin. yazık ya... :p
takım ruhunu data nın içine mi eklemişler :pQuote:
Originally Posted by ahmet_haji
arkadaşlar bu başlığı açan arkadaşınız olarak şunu açıklamak istiyorum:,
başlığı açarkenki amacım real madrid e ilk oy veren arkadaşa bir hediye vermekti.bu yazılan ilk mesajda da olabilirdi daha sonradan da olabilirdi ama görüyorumki kimse oy vermemiş.ee napalım vakit doldu nasip değilmiş
biz gerçekleri yansıtmaya çalıştık... o artık sahte madrid... :DQuote:
Originally Posted by koray_capello
tabikideee chelseammmmm duygusallık bi yana chelsea harbii çok güçlüü oyumudaa verdim bile chelsea eee
:cool: :cool: :cool: :cool: walla yazılanalara bakılırsa chelsea ve barca diyolar genelde.valla ne diyeyim ben englandda arsenalle oynuyomgenelde chelseayı da en az 2 faklı yenebiliyom.:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: ben derim ki juve den guclu takım yok oyunda bunu bilir bunu söylerim hade ii gunler herkese:cool: :cool: :cool: :cool:
:D Arkadaşım, konuyu açan arkadaş FM'deki en iyi takımı sormuş. Takım ruhu ve parayla oynama nasıl oluyor FM'de?Quote:
Originally Posted by ahmet_haji
Bence Barcelona o kadar güçlü değil oyunda, en azından EN güçlüsü değil oyunun.
bence chelsea arkadaşlar 3 sezonda 11 kupa 2 lig şampiyonluğum var bir forvetle yenilgisiz takım olur...
>A.C. Milan< milano
barcelona-chelsea rekabeti farklı bir platforma daha taşınmış oldu sayemizde.
chelsea tabii ki de
Barcaa bencee etoo ve ronaldinhoo süperr
Benim oyunda Atletico Madrid süper.2005-06 sezonunu şampiyon bitirdiler.
tabi ki barcelona
Yafs beyler nie gerçekte güçlü olanları yazıosunuzki gerçekte olmasa bile fmde en ii takım bence real madrid :P
fm de de gerçekte de barcaaa
tabi bu benim fikrimm
juve bence.zaten ibrahimoviç yetiyo.
...chelsea şaşmaz...
tabiki barça
Chelsea ile 5 maç yaptım sonuçmu :
Chelsea'nin 4 galibiyeti ve 1 beraberlik