AMD 2.0 İşlemci
2 Gb Ram
512 Mb Ekran Kartı
Toshiba Laptop kullanıyorum 9.1.0 yüklüyken baya kasma oluyodu bu sisteme rağmen 9.2.0 yükledikten sonra hiçbir şekilde kasma yapmyor artık. Oyunumda orjinal
Printable View
AMD 2.0 İşlemci
2 Gb Ram
512 Mb Ekran Kartı
Toshiba Laptop kullanıyorum 9.1.0 yüklüyken baya kasma oluyodu bu sisteme rağmen 9.2.0 yükledikten sonra hiçbir şekilde kasma yapmyor artık. Oyunumda orjinal
Ben Hp Pavilion 9097 Kullanıyorum 2 gb Ram 512 ekran kartı. core dou 2,2 işlemci oyunu ilk çıktı zaman aldım ancak bir türlü oynuyamıyorum.Oyunda açtığım zaman lig maçlarına geçene kadar hiç bir problem olmuyor.ancak lig fiktürü başladığında inanılmaz kasılıyor ve işlemcim acayip derecede ısınıyor.Daha sonra oynamaya devam edersem leptop aşırı ısınıdığından kendiliğinden kitlenip kapanıyor.Bu sadece fm 2009 da oluyor ne yapacağımı şaşırdım.
Not: arkadaşların dediği gibi makinama oyunu yüklemeden önce 2 kere format attım ama olmadı maalesef.
Lütfen arkadaşlar yardımcı olun 1 de ben orjinal oyun aldım ancak oyun bende cd sdiz çalışıyor bu normal mi daha önceki orjinal oyunlarım ***** çalışmıyordu.