Sallıo Aygün'üm en son 6 ay evvel gördü :D 9 kilo verdim 3 ayda :n:
Makineyi ben getiririm ama benim zengin olduğumu nerden çıkardın olm :n:
Printable View
Diğer 3 ayda da 18 kilo almışsındır :n:
Medeni cesaretde bulunup konu açmanız bide büyük onur Ozzy öyle deme.
İnşallah iyi bir buluşma olur ve bol bol fotoğraf çekersiniz.
10-15 kişinin olduğu Ankara'dan 5 kişi zar zor çıkmıştı sizde en azından o bölgedeki herkes geliyo :p
Ozzy yapıyorsa bi iş çıkmaz:0:
Beyler Foto Makinasını Ben Getiririm. :D Yeterki 2. Gün O Saatte orada oLun Sonra benim Kaklık'a Dönüşüm de Problem oLmasın zaten En Fazla 2 Saat Takılabilirim SizLe :) Birde Duyduguma göre masraflarımı beni davet eden ozzy karşılayacakmış :zuhaha
Öhöm herkes parasını getirsin :0: :n:.Buluşma için c.tesi öğlen online olabilirsen iyi olur turğay abi.Saati yeri ücreti buluruz :D.
Ulen Denizlide Msne Giremem Ki :D Sen Bana Tel Numarası Bırak Ben Seni ararım Gelir Beni Dedigim Yerden Alırsın :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yarın aksam saat 6 da yola cıkıyorum haberin oLa. Yarına kadar Numara verdin Verdin Veremedin Ulasamam Söylim
Abi net cafeye falan gelirsinde tam vaktinde yazmışsın dedemlerde kalma 1 gün uzadı :S.
Hala buluşamadınız mı siz ya. :D Yatar bence o iş. Ya da 3 kişilik olur.
Buluşma yarın gerçekleşecek ben Prince abimizle konuştum yarın Denizli'ye inecekmiş.Yarın buluşma saatine göre Denizli'ye gelicem Osman beni otogardan alıp buluşmaya gidecez :D Ozzy bana ulaşmaya çalış...
Osman msne girdiğin anda buluşmayı ayarlayacağım :zuhaha.Memo telefonu bırakayım dedim sende buraya yazarsam atılacağım bir kelime dedin :n:.
Benim için nats kaunti doksan altı adlı şahsı bir güzel dövün lütfen. :)
Atıl Samsunda Turgut Baş abimiz var Rugby oynamış hatırlatırım :0:.
Öhm öhm. :zuhaha
Bugün olacak MeMonun belki de Turğay abinin DenizLiye geLmesini bekliyoruz Osmanla :D.Gelmek isteyen buraya yazsın :D.
Sözde buluşmuşlar ama resim falan bi şey yok ortalarda :D
Resimsiz olmaz..
İnanmıyoruz buluşmaya :0:
Ben de inanmıyorum şahsen buluştuklarına :D
Ozzy fiyasko yaşamamak için buluştuk diyor.. :D
Foto koysunlarda görelim.
Buluştuk lan :D Resim çekmek için alet bulamadık.Ozzy biraz erken gitti ama olsun.Turgay abi gelemedi malesef.