Hayır, olan değişiklikleri yazdım.
Printable View
Hayır, olan değişiklikleri yazdım.
10.1 günceLLemesi iLe kariyerime başLadım. ÖnceLLikLe bazı eksikLikLer dışında güzeL bir çaLışma oLduğunu söyLemek isterim. EksikLEri yazmıyorum yoksa sonra tartışma çıkıyor, oLay uzayıpta gidiyor, gerek yok. Sadece iyiLeri yazmak daha mantıkLı.
Oyunda gerçeğe en yakın profiL HoLosko nun oLmuş. Oyun içerisinde gerçekten çok gerçekci hareketLer yapıyor. Boş aLan buLduğu zaman inanıLmaz atağa çıkıyor, topLa boş aLan buLduğunda çok iyi işLer çıkarıyor, Kontra atağa kaLkınca takım önüne atıLan topLarda aLıyor, gidiyor başını. İyi markaj aLtına aLındığında ve boş aLan buLamadığında ise bocaLıyor ve gerçekte ki gibi çok verimsiz oLuyor.
Süper kupa maçında Fenerbahçe ye 1 goL attı. Ağır Fenerbahçe savunmasını inanıLmaz yıprattı.
Ligin iLk maçında BeLediye karşısında öne geçtikten sonra BeLediyenin yükLediği anLarda oLuşan boşLukLarda kendine pozisyon yarattı ve 1 goL attı.
Daha sonra kendi sahamda ki AntaLya maçında yine savunma arkasına atıLan topa müthiş bir koşu yaparak 1 goL daha kaydetti.
GençLerbirLiği maçında çok derin savunma ve adam adama markaj da çok etkili bir oyun sergiLediği için GençLer takımı HoLosko yokLarı oynadı meseLa.
Antep maçında ise hiç oynatmadım ve GaLatasaray derbisine sakLadım. GaLatasaray savunmasını da epey zorLayacağından şüphem yok.
Yani bakıLdığında HoLosko verimLi oLduğu aLanLar ve etkiLi oLamadığı maçLarda gösterdiği performans gerçek hayatta ki HoLosko iLe hemen hemen aynı.
Bu yüzden tebrik ederim.
Ben şahsen holoskonun bazı ozelliklerini dusuk buldum.Bence Holosko gecen sene hızlanmasından bır sey kaybetmedı 15 dusuk bır deger holosko 17 degerını hakedıyor.ve bence holosko cok cevik bir oyuncu.13 dusuk.en azından 15 olmasını beklıyordum.Dribblıng degerı de 14 e cekılebılır ama 13 e de cok dusuk denemez.
diger ozellıklerı yerınde gıbı.elınıze saglık:)