süper bizde bi keresinde macden istemiştik ama adamlar getirmedi keşke ss koyabilseydinQuote:
Originally Posted by Berkaiser
Printable View
süper bizde bi keresinde macden istemiştik ama adamlar getirmedi keşke ss koyabilseydinQuote:
Originally Posted by Berkaiser
bugün pek de iyi geçmedi :) sabahın köründe okula gittim, ordan çıkıp dersaneye gittim sınav olduk 2 saat.. üff çok sıkıldım :(
bu gün kendimi nasıl hissettiğimi bilmiyorum sıkılıyorum dicem değil mutluyum dicem oda değil :)
valla cifaa al bendende o kadar
vaLLa mükemmel.. arkadasın motoru bi aldım üniversite de bi gezmisim :)
bugün yine uykum var...
alınan bir kupanın mutlu yüz ifadesini taşıyorum
bende gs li olarak hala beşiktaşın kupayı almasının mutluluğunu yasıorm :)
ßugün degilde yarın baya bi kötü olucam çünkü okulda toplantı var :(
bugün çok iyiyim. eğer cdciye world cup 2006(ps2) yada fifa street2(ps2) geldiyse dahada iyi olcam:D
amaan bende çok ii yim bu gün. ama bakalım daha günün yarısındayız daha günün bitimine tam 6 saat 40 dakika var:D
Evde yanlızım canım sıkılıyor :D Turksportalda eğlenmeye çalışıyorum :)
evdekilerle kapıstım cok kötü. bugün kafayı sıyırmassam baska da sıyırmam!
aman sıyırma sen bize lazımsın. bana gelince bu gün ii geçti. kurstan son 2 saat kaçtık gittik cafeye bi yarım saat counter attık. internet cafeden çıkıp başka cafeye gittik ordada biraz okey attık sonra tekrar okula. yani bu gün değişiklik oldu.:D:D
bir yandan BJK-GS maçının heyecanı sardı. bir yandanda pazar bittiyor yarın okul var ona üzülüyom :( :) karnımda acıktı karnımı da doyurunca daha bi mutlu olucam...:)
tuhaf gelecek ama yine uykum var...
bu gün harikayım ooo seviye tespit sınavında okulda 1. oldum
benm üstümde hafiften bir halsizlik var
moralim bozuk sabah beni gören herkes ayıldın mı diyodu.....
haftasonu şirinceye gittik şarabı biraz fazla kaçırmışım....
alnıma şarhoş damgasını vurdular bakalım nasıl silcem(kafam yerindeydi ama kimseye anlatamadım)
ah bi uyusan bir daha uyanamayacaksın gibime geliyorQuote:
Originally Posted by comandante
abi 2 saat daha uyusam mükemmel olurdu.
sen neymişin öle yaw.. helal olsun. ben hiç sbs de dereceye giremedim de... :DQuote:
Originally Posted by Cancanokan
bugüne gelince... adeta mükemmel bi gün hava sıcak , kızlar ... fln filan. tek sorun bugün sınav var onu da kazasız belasız atlatırız insallah :)