Hazard transferi iyi . Bende ilk gördüğümde Fenerbahçe kariyeri zannettim ama yanılmışım. Diyaloglarda olmak isterim. :)
Bu arada sezonun ilk kupası geldi bile. :D
Printable View
Hazard transferi iyi . Bende ilk gördüğümde Fenerbahçe kariyeri zannettim ama yanılmışım. Diyaloglarda olmak isterim. :)
Bu arada sezonun ilk kupası geldi bile. :D
Hikayeye dahil olmak istenlere genelde kötü roller veriyoruz ona göre. :D
Evet ilk kupamızı aldık ve bu kupa en azından bu sene takımdan kovulmamızı engelleyecek. :)
Pek kariyer alanına bakmam ama senin kariyerler bir başka oluyor abi. Takip etmeye çalışacağım. Bizde iyi kötü kariyerinde rol almak isteriz yani :) .
Ben yeterli motivasyonu sağlayamadan kariyer açmam genelde. O yüzden açtığımda da kariyerde olmaz diyebileceğiniz bir şey yok. :)
AVRUPA SÜPER KUPASI İNTER'İN
İnter şanslı olduğu maçta, rakip maç içinde Forlan ve Reyes'i kaybedince rakibini 2-1 yendi ve Avrupa'nın en büyüğü oldu. Atletico Madrid gibi güçlü bir takımı da rahat yenen İnter'de Sir Gürbüz'e olan saygı da arttı. Sir Gürbüz geldiği günden beri oynadığı bütün maçları kazandı.
http://img339.imageshack.us/img339/5249/skpd.jpg
Kötü adamları severim :n: Bu arada süper gidiyosun, Avrupa Süper Kupası'nı almışsın. 1 yılda bütün kupaları toplarsın artık. :) :)
Taktiğe alışma sürecinde oyuncular. :) Henüz bilimsel gelişim programı da aktif değil. İlerleyen aylarda daha başarılı olacağız. :p
Başarılar Hemşehrim :)
Bir şey soracağım ? Takımdaki en beğendiğin oyuncu kim ?
Yinemi başladık ? :p
Başarılar Emrah abi. Bu kariyerin ödül alacağından şüphem yok. :)
Bunu çok farklı değerlendirebiliriz. Yeteneğine göre, mücadeleciliğine göre, golcülüğüne göre ama genel anlamda söylersek maç kurtarma adına Julio Cesar derim. Sırf bu kaleci olsun İtalya'nın en kötü takımıyla başlarım. :)
@rainmakerr
AMC'yi ben MC olarak oynatıyorum sorun olmuyor. İlla AMC'li sistem kullanmaya gerek yok, çok farkettiğini görmedim.
Ayrıca herkese teşekkürler.
başarılar :D gğzel hşkaye
oyuncu komutlarının linki neyim varmı :D
başarılar dilerim iyi başlamışsın hikaye çok ilgi çekici olmuş
Başarılar dilerim
İyi başlangıç başarılar ..
şu bilimsel gelişim programı nedir acaba?Dizi gibi oldu merak ettim acıkcası :)
Bilimsel Gelişim Programı, 10. haftada, isteyen kişilere açıklanacaktır. Herika ile beraber yaptık bu programı. :)
BİLİMSEL GELİŞİM PROGRAMI'NIN ETKİLERİ
Davide Faraoni...
http://img88.imageshack.us/img88/8859/farao.jpg
Yok tamamen organik. :)
Hep beraber çocuklar.
OHA!
ben bekliyordum böyle bişey. çok iyi bir antrenman programı tebrik ederim, 10. haftanın gelmesini merakla bekliyorum.
Şu BİLİMSEL GELİŞİM PROGRAMI'nı bi paylaşsanda denese FV ya :D
İsteyen kişi 1 ben.
Bende varım tabiiki. :)