Yahu neyin peşindesiniz ?
Yapmıştır yapmamıştır bu tamamen kendi seçimi. Ki bu seride öyle olaylar yaşadım ki hiçbir şeye direk hile diyemiyorum. Arkadaşın kendi seçimidir, yapmıştır veya yapmamıştır. Büyütmenin anlamı yok bence.
Printable View
Yahu neyin peşindesiniz ?
Yapmıştır yapmamıştır bu tamamen kendi seçimi. Ki bu seride öyle olaylar yaşadım ki hiçbir şeye direk hile diyemiyorum. Arkadaşın kendi seçimidir, yapmıştır veya yapmamıştır. Büyütmenin anlamı yok bence.
bu oyunda hile yapmak yapmamak, elendikçe save'den oyun açmak olası işler.
arkadaş hile yapmamış olabilir ayrıca. benimde başıma çok geldi oyun boşluğundan kaynaklanan hoş olaylar. Mondragonla kaleden kaleye gol, Cafercanın (GS) altyapıdan ilk çıktığı yıl 40'ın üstünde gol atması vs. vs. ... Benzer bir örnek de aşağıda (Alex Ferguson'u başıma musallat etti (::) )
http://img5.imageshack.us/i/servetet...ilzellikl.png/
Herkes görüşünü açıklamakta serbesttir. Herkes her fikre saygı duymalı..Görüşünü söyler baba kaçar, kariyeri takip etmiyorum.. NOKTA..
Sayın arkadaşlar , ben 2030 yılına kadar bu oyunu oynadım ve bir oyun olarak gerçekten zevk aldım , bu oyun çıkar çıkmaz aldım ve aldığım güneden bu yana yapmış olduğum kariyerdir bu , yani başka kariyer açmadım (FM 11 için) . Dediğim gibi ben büyük bir zevkle oynadım , oynamayada devam edeceğim ...
Sayın moderatöre de bu konuyu kitlemesini rica edeceğim ya da kapatsın . Çünkü , ben forumda dolaşırken dikkatimi çeken bir başlıktı "kariyer hikayeleri" , ve bende paylaşmak istedim , fakat BAZI şahısların bunu(oyunu) bu kadar ciddiye aldığını tahmin edemezdim , ben bir oyunu ancak keyif aldığım sürece oynarım . Yani bir şeyler kanıtlamak için değil . Kariyerimdeki olumlu olumsuz görüş yazan arkadaşlara saygılar , her türlü yoruma saygım vardır .