başarılarr kardeşim..=) ama şu amatör yamaları bir türlü düzgün yapamıyorlar bu kadar zor mu anlamıyorum..
mesela izmitsporla oynamışsnn 6 atmşsn =) ben o takımda oynuyorum ama kocaelide 2. amatördeyz yani =)))
Printable View
başarılarr kardeşim..=) ama şu amatör yamaları bir türlü düzgün yapamıyorlar bu kadar zor mu anlamıyorum..
mesela izmitsporla oynamışsnn 6 atmşsn =) ben o takımda oynuyorum ama kocaelide 2. amatördeyz yani =)))
Zorlu kariyerleri severim.Başarılar.
Aha lisemin takımı Vefaspor. Otobüsleri bizim lise avlusunda çok görüyoruz. :n:
Başarılar. :)
Bu kadar zor
1- 81 ilin tüm takımlarını dataya turksportal'ın doğru olarak koyabilme ihtimali araştırmacı ekibin kalitesine rağmen milyonda 1...1 yıl uğraşmaları gerekir...Belki de daha fazla hem de belki de süper ligle uğraşmaya bile fırsat bulamadan... (BAL'da bile 3 takım eksikti datada. 2 tanesi bir alt ligde idi biri ise hiç yoktu. Ki BAL'da tüm takım bilgileri TFF sitesinde mevcut şu anda...) ki koysa da 2 var o ise imkansız...
2- 81 grup oluşturup doğru grupları koysan da 81 grup oluşturduğun için oyunu 30-40 lig açıkmış kadar yavaş oynayacaksın. 2. sene tüm takımlar sil baştan değişecek. Üst ligden düşenler doğru ile düşmeyecek.
3- BAL'ın gerçek kurallarında her ilden kaç takım olabileceğinin kriterleri var... O kuralları ben koyamam zaten bu editör imkanı ile SI bile yapabilir mi bilmem...
- Bir üst ligde başarılar...
Yamada Eğirdirspor varmı acaba?