Başarılar favorim Roma.
Printable View
Başarılar favorim Roma.
Sağolun arkadaşlar hayırlısıyla bugün başlıyoruz :0: Faruk gelirse tabi :0:
Favoriler kaybeden olur her zaman Faruk bey :0:
Totti diyorum Totti kimseyde o götürür işi.
Kariyere 2 kişi daha eklendi.Daha da zevkli olacağını düşünüyorum.
Artık Düşmanlar !
Aralarında sorun bulunmayan iki takım,teknik direktör el değiştirmesiyle beraber birbirlerine adeta kan kustular.Fiorentina - Napoli maçları merakla bekleniyor.
Bakalım ilk küme düşen kim olacak.
Lazio'yu eski günlerine kavuşturmaya geldik inş başarılı oluruz.
Mertcim çok severim seni bilirsin ama Lazio'u seçerek yanlış bi seçim yaptın şimdiden geçmiş olsun kardeşim (:
Görücez farukum ...
Alem kariyer görcek, Palermo Küme düşecek :D
Başarılar
Faruğun bilgisayarda sorun olduğu için biraz geç başlıycaz kariyere kusura bakmayın:)
Sizi bilmiyorum da, Fiorentina çok iyi bi' derece yapar gibi geliyor bana..
Favorim Livorno hepinizi başarılar dilerim :)
öncelikle herkese başarılar favorim fiorentina:)
Teşekkürler arkadaşlar bence ss koymadan kapanacak gibi duruyor hadi hayırlısı :D
Arkadaşlar kusura bakmayın netimde bi sorun olduğu için başlayamadık kariyere. Bir iki gün içerisinde başlarız diye umuyorum (:
last breath, dağıt kardeşim şunları. Özellikle Romalı'yı küme düşür ki zevkten dört köşe olalım :D
Arkadaşlar sandığımdan erken sorunu hallettim. Şuanlık internetimde bi problem görünmüyor. Artık en yakın zamanda başlıyacağız kariyere. Bu arada Roma bu 5li grupta en büyük şampiyonluk adayıdır bu böyle biline (: (:
O kadar kişi bu kariyer en fazla ligin ilk yarısını tamamlar:DHele Kaan buradaysa maksimum ligin ilk yarısı zaten :D
O kadar gidecegini sanmam transfer sezonunu gecebilselerdi iyiydi.
Yok abi est. ne haddime (: Bi anlık bi gaza geldim o lafı söylerken (:
En büyük korkumuz zaten Kaan'ın bu kariyerde olması. Yoksa biz uzun yıllar sürdürebiliriz bu kariyeri ama bakalım (: