Beyler bu Adebayor'dan hangi seçenekte verim alabilirim bi yardım edin :icon_evil:
Printable View
Beyler bu Adebayor'dan hangi seçenekte verim alabilirim bi yardım edin :icon_evil:
Maaşı senelik 2M$ ki bence bu kalitede bir oyuncu için hele TR ligine geldiği halde düşük sayılabilir.2. sezonda yeni kontrat istedi Ronaldovari.Şuan aldığım fiyatın 2.5 katı değeri var ve çok rahat kar yaparım.Benfica listeye koyuyor genelde.Kaçırmayın derim.
http://img813.imageshack.us/img813/9072/gaitan.png
arkadaşlar sow 'un profili paylaşırmısınız
quinteronun yanına bi forvet alacağım gs'ye.vitinho erick torres ve lacine traore var aklımda.hangisi verimli olur ?ilk sezondayım
vitinho sweim düşünmeden :)
Inside For.-Atak rolünde oynattım.Ligdeki istatistikleri çok aman aman değil.Ama profildeki genel istatistiklerde de göreceğiniz üzere Avrupada, yani ŞL'de attığı kritik gollerle ölüm grubundan çıkabilmemde en büyük katkıyı sağladı ve bir sonraki kariyerimde listeye konursa yine hiç düşünmeden alacağım.
United'a aldığımda amr inside forward oynattım. Çok faydalı olmuştu.
Bende de oynamaya başladı.Uyum problemi vardı herhalde.Winger oynatıyorum ama epey pozisyona giriyor.
Olurda Demba Ba'yı falan almaya kalkarsanız AMAN diyorum. Oyundaki en ama en berbat forvet. Hayatımda bu kadar rezil birşey görmedim yahu 3 gol attı 20 küsür maçta 3 taneside boş kaleye. Dolu kaleye henüz birşey yaptığını görmedim. Sakın diyorum asla almayın.
meksikalı fierro-ıaqo falque(barcelonalı22 yasında)-maurice kok-vucinic-matri-joel valencia forvet hattında çok iyi adamlar.joel valencia 17 yasonda wonderkid olabilir belki emin değilim.fierroyu zaten tartısmaya gerek yok.falque leblebi gibi gol atıor.maurice kok de iyi.Quaqliarelliyi sakın almayın derim ben milan a zar zor 6 m euroya sattım ve kurtuldum zaten 29 yasında
Deniz Naki'yi nerede nasıl oynatayım beyler ?
Kanatlarda daha verimli oynar bence. Sağ ayaklı bir oyuncu, sağda oynatırsan winger-attack, solda oynatırsan inside forward-attack güzel olur :) Ama profesyonel, kişiliği düzgün bir futbolcuyla tutoring yaptırmanı tavsiye ederim. Gelişimi ve genel takım huzuru için :)