Hızlı okuyunca, garipsedim. :D
Printable View
Hehe ben dünyanın parasını verdim valla hostele o zaman ama benimki tam Dam Square'de... :)
Vizesiz yerleri gezsen bi dünya yer yapar. O kadar zor değil vize almak. Hollanda ve İtalya için aracı kurum var belgelerini ver konsolosluğa gitmiyosun bile. İtalyaya vize alırken ben hiç bişi yapmadım arkadaşa belgeleri vermiştim o aldı. Yunanistandan alabilirsin bide 4 yıllık veriyolarmış bu sıralar. Schengenim bitince bi Yunanistandan 4 yıllık schengen almayı düşünüyorum. =)
Batu bide Hostelin bi numara üstü var. Couchsurfing, konaklamaya para yok, gidiyosun bi ülkeye birinin evinde kalıyosun üstüne seni o gezdiriyo =)Onuda denemek istiyorum.
Küba güzeldi ya, bu yaz bi daha gidiyorum Allah kısmet ederse.
Hostel odalarını kesinlikle mix alın :D Kızlar daha çok tercih ediyolar mix odaları =) Bide elin gavurları rahat davrandıkları için sizde rahat davranmaya alışırsınız =)
Aynen mix odalar tercihdir.. Banyolarda Shared olursa iyi olur :)
Adamların niye Avrupa'ya gittiği belli :D
Hostel odaları mix olur zaten, kalkıp 10 tane adam ile yatamam. :) Tek sorun güvenlik yanımda ki tek para eden alet telefon olacak o yüzden odada kıyafet bırakırken sorun yaşamamda gece yattığım sırada cebimde ki parayı nasıl koruyacağım onu merak ediyorum. :)
Zaten Amsterdam'a giden birisinin yapacakları belli orada kültürel olarak görülebilecek en büyük yer Van Gogh'dur zaten onu görmeden dönmem, şuan İstanbul'da da sergisi var. Bir de Heininken bira fabrikasını merak ediyorum. :)
parayi çorabin icine koy hocam :D
merak etme giden herkes senin gibi düşünüyo, hiç bir eşyana birşey olmaz. Ama ekstra önlemini hostelini seçerek yapabilirsin. Hostelworld değerlendirmelerini iyi oku. Biz Amerikadayken ortaya 5 dolar koymuştuk kimse dönüp bakmamıştı hatta giderken biz bile unutmuştuk =) Kamera, telefon falan hepsini rahatça ortada bırakıyoduk.