Originally Posted by
sentugo
Ben de şu anda sizi anlamadım. Hangi talep ? Hepsinin yoğunluğunu ayrı ayrı ayarlayınca ne oluyor mu ?
Belki şunu söylersem sorunuza cevap vermiş olurum. Oyuncunuza Belirli Nitelik olan "Pas" odağını seçerseniz, oyuncunuz pas atmaya daha fazla çalışır ancak diğer özellikleri de gelişir. Ben açıkçası genç oyuncularımda "Çok Yoğun" odak yoğunluğunu, genç olmayanlarda "Ortalama" odak yoğunluğunu seçiyorum. Yaşlı oyuncular da ise herhangi bir bireysel antrenman yaptırmıyorum.
Belirli Nitelik veya Bireysel Rol seçerken şuna dikkat etmek lazım. Bunu örnek vererek açıklamak istiyorum. Mesela bir kalecimiz var ve Pozisyon Alma değeri 8. Bu kaleci için ister zorla ister güzellikle her türlü "Belirli Nitelik"lerden "Pozisyon Alma" odağına seçmeliyiz! Yani pozisyonuna göre eksik olduğunu düşündüğümüz özellikleri varsa belirli nitelik, haaa yoksa hangi rolde oynatıyorsak o bireysel rolü vermeliyiz.
Ancak ve ancak Bireysel Antrenmanı kesinlikle atamalıyız! Yoksa oyuncular istediğiniz yönde gelişmeyebilir.