evet ama evimizde bjkye bi türlü gol atamadık forvetlerimiz çok şanssızdı bu maçta :icon_frown: inşallah bjkyi evinde yenebiliriz...
Printable View
Ligte fena gitmiyoruz inş dilediğimiz olur :)
24. HAFTA
Ligi biraz daha zorlarsan ilk 2 de bitirmen şansın var. Kupa da kendi evinde 1-0 yenilmen kötü olmuş umarım deplasmanda telafi edersin.
Ligde dolu dizgin gidiyorduk ta ki Sivasspor maçına kadar Pedriel çıldırttı beni bi anda ronaldo kesildi başımıza :icon_evil: Kupa maçını telafi edicez inşallah teşekkürler takibin için :)
25. HAFTA
25. HAFTA (Tekrar)
Sivasa büyük haksızlık oldu :/
SS koyarken maç sonu genel verileri koyarsan daha ayrıntılı olur puan durumunu fala görürüz.
Bende göstermiyo dostum puan tablosunu her 5 maçta bir yayınlarım puan tablosunu ;)
26. HAFTA
27. HAFTA
28. HAFTA
29. HAFTA
Türkiye Kupası Yarı Final 2. Ayak
Beşiktaşla 2 maçımdada Beşiktaşın anadolu takımlarından pek farkı yoktu açıkcası Karabükspor beni daha çok zorlamıştı çok kötüye gidiyor Beşiktaş...
Türkiye kupasında finaldeki rakibimiz beklendiği üzere ;
29. Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu
Yönetime verdiğimiz Avrupa Ligi elemeleri sözünü artık tutmuş bulunmaktayız başkanımızdan gelecek sezon için iyi bir bütçe bekliyorum artık :icon_lol:
Yıldız oyuncumuz Türkiye Kupası Final maçında yer almayacak :(
Finalde yapabileceğinin en iyisini yaparsan sürpriz bile gelebilir sanki.Başarılar.
Türkiye kupasında finale çıkmışsın çok iyi ama Galatasaraya karşı işin zor gibi ama şimdiden başarılar :)
31. HAFTA
Galatasaray dersimizi verdi...
Dostum Avrupa Liginde Başarılar :)
32. HAFTA
32. Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu
Büyük Final!!!
Başarılar hocam
Canlı Dk. 75 Gençlerbirliği 1-4 Galatasaray
Kötü olmuş ya GS yenilgisi ama herşeye rağmen ligdeki performansın harika son 2 maç noldu acaba fener puan kaybettimi 3 puan fark var aranızda ş.ligine gitmen için.
Malesef mağlup olduk, bireysel hatalar sonumuzu getirdi...
Türkiye Kupası Finali
aynen puan durumu ve kalan maçlar nasıl ? bu arada geçmiş olsun :)
İlk Yarı Sonuçları
Olacak iş değil 2. Lig takımı gibi rakibe cezasahası içinde 2 kere penaltı kullandırdık... :((
33. HAFTA
34. HAFTA
Puan Durumu
Takım Verileri
Oyuncu Verileri
Ligi 3. olarak bitirdik, UEFA ya direk katılma hakkı elde ettik.Gelecek sezon için takım kadrosunu buna göre oluşturmamız gerekecek.Transfer önerilerinizi bekliyorum özellikle Türk oyuncular..
Bu kötü olmuş ama ilk sezon için büyük bir başarı. Bir kaç iyi takviye ile önümüzdeki sezon daha iyi yerlere gelebilirsin.
Avrupa liginde bildiğim kadarıyla tek ön eleme oynayacaksın , kapabildiği kadar kaliteli yerli kap sen buraya listeyi koy istersen biz fikirlerimizi söyleyelim sana gelen oyunculardan.
Hatta ilk etapta aklıma gelenler : Jem karacan, Aper potuk , Necip Uysal , Veysel Sarı
Şu ana kadar yaptığım transferler ;
Transfer Sezonunu Kapatmış Bulunmaktayız.
GELENLER & GİDENLER
Takımın Son Hali
Geçen seneki kadroyla kıyaslandığında takım sınıf atlamış.