Zorla Prestige, Brilland aldıracaklar insana. Gerçi bunlara da zam gelmiştir. :)
Printable View
Zorla Prestige, Brilland aldıracaklar insana. Gerçi bunlara da zam gelmiştir. :)
Kaçak sigaranın parasının direk terör örgütüne gittiğini ve bize kurşun olarak döndüğünü hatırlatırım, kimseye akıl vermek gibi bir niyetim yok, bilmeyen arkadaşlar varsa bilgilendirme amaçlı yaptım sadece.:)
ne güzel di eskiden bir paket marlbora 3 liraydı 3 e katlamış be ıslak tütüne geçmek farz oldu artık
Benim aldığım sigaranın vergisinin başka bir ülkenin terör örgütüne destek amaçlı kullanılmadığına inanmıyorum maalesef. Zaten bize atılan kurşunu sağlayanı da, attıranı da hepimiz az çok biliyoruz. O yüzden bu konuyu pek kafama takmıyorum. :)
Yeni nesilde şans yok! :D
Ben Marlboro içiyorum bari 10 lira yapsınlar, marketten her sigara alısımda üstüne çikolata alıp kilo aldırmaya hakkı yok kimsenin. :D
Sen Marlboro içiyosun da biz napalım :D
Victory deneyin siyah paket çok iyidir zamlara karşı en etkili sigara :D
Senle uzun uzun muhabbet etmeyeli 1,5 seneyi buldu olm.Hem o zaman da içiyordum da reklam etmeyelim kendimizi diye söylememişimdir :D Winston Light'a sıkılınca Muratti'ye devam !
Geçen gün bırakıcam dedim kendi kendime bir gece içmedim ertesi günde öğlene kadar dayanabildim.
En kısa sürede bitirmek lazım ama nasıl.
Bende epey azalttım.DIşarı çıkmayıp evde durursam günde 5 tane yetiyor ancak dışarı okula şuraya buraya gittiğimde epey artıyor.Ondan dolayı mümkün mertebede evde kalmaya çalışıyorum.
He ya evde olunca daha az sigara tüketiyorum. Dışarıdaysam olay bitiyor, otobüs beklerken iç, telefonla konusurken iç, yürürken iç. Hele bi yere oturduysan 3-4 sigara kontigaranti gidiyor.
Herşeye vergi herşeye zam. Litresi 5 liradan benzin alırız, şişesi 5 liradan bira alırız, paketi 10 liradan sigara alırız. Sorsan ülke ekonomisi düzeliyor. Vatandaşın cebi boş arkadaş, ekonomi düzelse ne düzelmese ne. Herşeye zam yapa yapa yaşam standartlarını minimuma indirdiler.
Bu durum değerlendirmesini siyasi içerik olarak değerlendirip silmezsiniz umarım.