bak doğru söylüyosun orada fark ediyo olabilir ama onuda hiç bilmiyorum kaç aldım kıyaslayamayacağım malesef ama bu oyunda olmalı bence eğer yoksa önemli bi detay bence
Printable View
Alınan para televizyon gelridir, gruplara katılma parası değil. Sen gruplara katıldığın zaman yaklaşık 8 milyonu alırsın, ayrıca ülkeye verilen yaklaşık 12 milyon Euro gibi bir televizyon geliri mevcut ve bu para kupa bittiğinde dağıtılır. Eğer 2 takım katılırsa %60-40 gibi bir paylaşım olur (şampiyon ve ikinci arasında), sen tek başına katılırsan 12 milyonun hepsini alırsın. 3 yıldır tek başına katılıyorsan zaten karşılaştırma yapacağın birşey yok tüm parayı sen alıyorsun.Gruplara katılma parasında böyle bir şey yok adam zaten katılamamış, sana niye versinler o parayı :).
Not: Rakamların hepsi tahminidir kesin bilgim yok örnekleme için yazdım.
doğru diyosun yayın geliri olduğunu biliyorum ama onun sonradan verildiğini unutmuşum bu sezon beşiktaş grupta sonuncu oldu ben finaldeyim şu an bi bakalım kaç para yayın geliri alacağız ama gerçi gruplardan sonra ki ilerlemeye göre yayın geliride artıyor o 12 milyon civarı olan grup içindi galiba geçen sene trabzonspor tek başına almıştı
katildigimiz turnuvalarda mac sonuclari ekrana geldigi gibi bunu katilmadigimiz turnuvalarda yapabilirmiyiz ornek olarak avrupa ligi dunya kupasi avrupa sampiyonasi gibi. bi arkadas bunu sormustu galiba ama bulamadim eger bu yapilabiliyosa nasildir acaba?