Aynen her kulüpte belli bir seviyeye geldikten sonra geliştirmeye izin vermiyorlar.
Printable View
Aynen her kulüpte belli bir seviyeye geldikten sonra geliştirmeye izin vermiyorlar.
Bunlarda benim bulduğum regenler fenerbahçe alt yapısnda buldum 12 yıl süren kariyerimi bitirip yeni saveye başladım ve daha 2. sezonun gimnastic kulübünde oynuyorum bakalım nereye kadar götüreceğim kulübü :)
http://www.hizliresimyukle.com/image...8/16/4Cpgd.png
http://www.hizliresimyukle.com/image...08/16/pUL2.png
Benim oynadığım savede türkiyeden ilk sezonda 6-7 tane 4.5-5 yıldızlı regen çıktı sizede oldumu yoksa şans mı ?
Bu listeyi ilk kez ayrıntılı inceleyim dedim eğer doğruysa bu değerler çok büyük saçmalıklar var.Hollanda,Belçika ve Uruguay'a verilen değerler küfür niteliğinde.Özellikle şu an 17-23 yaş arasındaki milli futbolcularının çoğu dünyanın en iyi takımlarında oynayan Belçika'nın aldığı 85 değerini kim verdiyse işine hemen son verilmeli.Belçikalı olsam sinirimden ya gülme krizine girer yada ağlardım.Adamlar son 5 yıldır resmen oyuncu basıyor sen Türkiye'ye,Rusya'ya,Nijerya'ya 140-150 değer verirken Belçika'ya 85,Uruguay'a 90 veriyorsun.Hiçbir versiyonda farkedilmedi mi bu saçmalık?
Bu değerler oyun yamasız hali iken geçerliydi. 13.3 yamasında değişmiş olabilir. Onu incelemedim açıkçası.
bana da daha dogru dürüst bi regen çıkımıyor. takımın detaylarına bakınca gençlik akademisi ve akademisi yok görünüyor. altınordunun bile akademisi varken galatasaray da niye yok anlamıyorum. yönetimden yükseltemiyorum.
Şuanda hala 85
Aynı sene içerisinde Türkiye'den iki tane sağlam sol bek ve bolca ortasaha çıkmıştı. Fakat 6 yıl boyunca bir tane bile sağlam kanat oyuncusu ve kaleci çıkmadı. Tamamen şanş işi. :)
Teşekkürler.
Büyük takımlar için bu durum değişken sanıyorum. Bende Fenerbahçe ile ilk oyunumda bir kademe yükseltmeyi kabul ettiremedim 4-5 sezon boyunca. Yeni oyunumda daha oyunun başında kabul etti yönetim. Anlamış değilim. Yalnız seviyeyi yükseltemeye izin çıkmasa da epey iyi regenler çıkabiliyor ve gelişiyor iyi hocalarla.
Aslında kabul etmediğinde mesajı çok net veriyor. Yıldız oyuncuları istiyoruz adam yetiştirmeni değil diyor. Birde ne olursa olsun para durumu iyi seviyeye geldiğinde büyük ihtimalle kabul görüyor sanıyorum.