nuriye kimse güvenemiyor faydası pek yok fayda sağladıgı zaman mutlaka yer alması lazım ...
Printable View
nuriye kimse güvenemiyor faydası pek yok fayda sağladıgı zaman mutlaka yer alması lazım ...
arkadaşlar buraya geldim siz olmasanız gelemezdim önerileri bekliyorum her türlü görüşe açık bir takımız kadro yu beğenmenize sevindim fakat kadroyu bir ruh bir mücadeleyle kuruyorum bunu sağlamak lazım milli takımda.şuan oyunu saveledim ve kapadım akşam yine devam edicem.4-1-2-1-2 dizilişine geçmek icin henüz erken tam da güvenemedim bir şekilde şansında yaveriyle gidiyoruz şans hep .sizi dinlicem.gürcistan maçı var hazırlık o maçta ne yapmalıyım?resmi maçlarda ne yapmalıyız?kararsızım.estonya maçına resimdeki gibi cıkmayı dusunuyorum.4-1-2-1-2 hangi maçta kullancağımı bilmiyorum bunuda yazan arkadaşa sorim o yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler.
Hangi resimdeki gibi çıkartmayı düşünüyosun hocam ben resim falan görmüyorum , bide Nuri nasıl güven vermez ya çok garip oyunda oynaymayacağı takım yok gibi birşey Türk Milli takımda mı oynayamıyacak benim görüşüm tabii, ben milli takım kursam selçukla , nuriyi yazarım sonra kadro yaparım.
resim şeklinde gönderilen kadroyu kastettim. bu iş bu kadar basit olsa herkes hoca olur arkadaşım. bu işler öyle kolay yürümüyor.bu oyun değil gerçek sorumluluk almak demek. ben öyle oynuyorum. sanırım laflarım yanlıs anlasılacak. can sıkıntısı da olabilir fakat yinede maçları milli ruhla oynuyorum. bu şekilde. baska birşey yok . herkesin görmek istedigi kadro belli ama ben o kadroyu cıkarıp takımı kötü yapamam önemli olan takımın hep iyi olması ben buna çalışıyorum.şimdi yine oyuna giriyorum bakalım ne olcak hiç birşey belli değil .estonya maçında senin dediğini denicem inşallah pişman olmam. bu bir test maçı eğer işler kötü giderse bu seferde 4-1-2-2 hollanda macında kullancam böyle .
şimdi girsem oyuna başarılı olabilirmiyim?
Şu dizilişde bi çıkarmısn eğer hazırlık maçı falan oynayacaksan tabi , onun haricinde bu kadro Hollanda 'yı hava da karada uzay da bile yener
http://d1303.hizliresim.com/17/t/lfxyp.jpg
sadece bu kadromu ? takım ayarları nasıl?
evet arkadaşlar kariyeri kapatıyorum baska karıyerlerı takıp edıcem bu karıyer benı cok yordu sızı dınledım ama takımda ıs yok
Hocam Benim kullandığım taktik 4-3-3 istersen buradan indir 2-3 maç dene
http://s3.dosya.tc/server2/1rQyYN/sevilla4-3-3.rar.html
takımımız iyi yoldaydı ama oyunda baskı yok burda gördügüm kadar.bu baskılara dayanamadım ve istifa ediyorum ne zor iştir arkadaş. herkes taktik veriyor diziliş öneriyor.bende bu işi bırakırım boşta takılcam yada baska bır takım alcam bu milli takım bana göre değil