9. ASSE 3-0 Lorient
Bu maç sandığımızdan kolay geçti, maç ilk yarıda bitmişti. Yedek kadromuz rahat bir galibiyet tattırdı bize. Yalnız maçı içerde mi oynadık dışarda mı tam emin değilim :) Akşam düzeltirim bir hata varsa.
.
.
Grubumuzun ikişer galibiyet iki takımı üçüncü maçlarında karşı karşıya geldiler. Wigan hakkında elimizde fazla bir veri olmadığından özel bir önlem olmadan maça çıktık. Yine etkiliydik. 3 maçı da 2-0 kazanarak bu grubu rahatlıkla geçeceğimizi gösterdik.
.
.
10. ASSE - PSG
Ligde genel olarak iyi oynayacağımızı biliyordum ama bu kadarını da beklemiyordum :) Nazar değmesin şimdiye kadar geriye düştüğümüz maç dahi yok. Güncelleme ile birlikte eskiye nazaran daha az atıyor daha az yiyoruz. Hatta hiç yemiyoruz. PSG'nin tek golü 88dakikada geldi. Ligde yediğimiz diğer bir gol 90+2'de gelmişti. Korner golü çok yerdim onu da yemiyorum. Ufak bir ayarlama yaptım tabi kornerler için çünkü çok yiyordum.
Santraforuma uzun adam markajı verdim (Brandao oldugu için) stoperin birini de (daha kısa olan) Altıpasa sabitledim. Salvio'yu (hızlı+teknik) ceza sahası dışına konumlandırdım. Diğer ayarlar default. İsteyen denesin korner golü yemeyi unuttum ben :) Belki gizli bir formül bulmuşuzdur :)
Tabi PSG maçı için Savunma duran toplarını da çalıştırdık. Rakiplerin pozitif özelliklerine saygı gösteriyoruz.