Bir tanesi de burada:
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/...12831731_n.jpg
:icon_biggrin:
Printable View
Bir tanesi de burada:
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/...12831731_n.jpg
:icon_biggrin:
Zannetmiyorum. Çünkü kaset yayınlanırsa her türlü izlenir. Yani şuan twitter engellendi ama engellendi mi sanki ? Herkes giriyor yine. Bence asıl bu sefer amaç gündem değiştirmek. Arka planda neler düşünüyorlar, neler yapacaklar kim bilir.
http://i.imgur.com/jLQkYmS.png
İşte bunlar hep hakaret.
http://www.zaman.com.tr/gundem_2014-...i_2206225.html
zaman gazetesi dns ayarlarını vermiş :)
Okkalı bir tape goygoyu var aslında hemde görüntülü, başta inanmamıştım ama ne yalan söyliyim "Lan yoksa :eek:" dedirttiler bu son hareketleriyle. Dedikodusu geçen tape içeriğini isteyene pm atarım burdan yazmam pek uygun olmaz :n::n:
Ya arkadaşlar bana şöyle garip garip laf sokmaktan, hakeretler etmekten vazgeçin. Gelin özel mesaj yoluyla veya başka türlü neden böyle düşündüğümü sorun. Sizlerin görüp, benim göremediğim neler olduğunu bana anlatın. Ben de niye böyle düşündüğümü anlatayım sizlere.
Kişisel hak ve özgürlükler kısıtlanıyor.Burası demokrasi ile yönetilmesi gereken bir ülke.Sırf kendisine hakaret ediliyor diye site kapattırılacaksa,onlarca,binlerce kişi bana hakaret ediliyor diyerek kapattırsın tüm siteleri.Birde bu yasaklara ''düzenleme,ayar çekme,tedbir koyma'' falan diyorlar ya hiç bir değişiklik olmuyor.
aynen ya kaset falan varsa çıkartsınlar bari görelim hünerlerini açıkçası ilk çalışmaları baya başarılıydı çok kişiyi yemlediler bakalım yenileri nasıl olacak :D
aya ilk defa ayak basildigi zamanki canli yayin kadar ilgi cekici bir yayin oldu bu kaset isi, beklentiler bu gece karsilanacak gibi bence :n:
paldir kuldur bu yasak konduguna gore istihbarat var, caresiz kaldilar resmen. oyle veya boyle bunlar ifsaa olacak. luzumsuz hamleler bunlar.
haklısın europeanconquer herkesin başbakana küfretme hakkı var ve kimse bu hakkı kullanmakta cimri davranmıyor da
şunu düşünsek ya
adamlar benim ülkemin mahkemesini tanımıyor
türkiyeyi tınlamıyor abi hiç mi milli damarınız kabarmıyor
kapatmanın hiçbi türlüsünü desteklemiyorum bu karar bile yanlış ama
benim ülkemi de tanısın be abi yanlış mıyım
capslar bu arada süper bide fac kapansa ne capslar çıkar başbakan olsam denerdim yani seçimlerden sonra :D
Hahahahaha :n:
Kendimi tekrar ediyim bari :D 2 tane dedikodu var videolu tapelerle ilgili. 1'i siyasi bir olay onu söylemek aslında sorun yaratmaz ama devamında konu çok uzayabilir o yüzden gerek yok. Üstteki mesajda bahsettiğim ise öyle böyle değil gerçekten çok garip bir dedikodu :D
Dünya basınına düştü bile bu durum:
https://pbs.twimg.com/media/BjNW6OYIcAE8ODP.jpg:large
Öncelikle olayın hakaretle falan hiçbir ilgisi yok. Hakereti sokaklarda etmedin mi, burada etmedin mi, facebook'ta etmedin mi, başka yerlerde etmedin mi, twitterda bu güne kadar kaç kere ettin veya bundan sonra kaç kere edeceksin? Olay hakeretle alakalı değil.
Olay tamamen sevgili Özgür'ün dediği gibi twitter'ın "kaale almama" durumuyla alakalı. Ama senin için bir şey ifade etmeyebilir. Çünkü bu parti iktidardayken Türkiye'nin ilerlemesi seni üzer, böyle "küçük düşürmeler" seni mutlu eder.
Sen diye hitap ettim, seni kastederek değil. Genel olarak.
Abi ses mühendisi bir arkadaşın varsa ona git valla çok aydınlatır seni,yemin ediyorum.Gerçi Türkiye'de çok zor bulursun malum bölümü yok.Olmadığı için de mezunu yok.Hüner dediğin şeyi Türkiye'de yapacak kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez.
Hakkı yok ancak edildiği ortamı da kapatacaklar diye de bir şey yok.Tamam hadi kapatsınlar da başbakanın ettiği hakaretler nolacak ? Onu kim kapatacak ? Ona kimse bir şey diyemiyor ama o maşallah her mecrada her ortamda mutlaka birilerini aşağılıyor.
Şu konu hakkında da bir kaç bir şey söyliyim. Avrupa basınına düşecek tabi. Çünkü demin dediğim gibi onlarında işine geliyor bunlar. Nasıl Gezi'ye balıklama dalıp, taa nerelerden daha olmayan (palalı olayı gibi) olayların animasyonlarını falan veriyorlardı. Ama işlerine gelmeyince Mısır'a, Suriye'ye gözlerini kapatmayı çok iyi biliyorlar.
o değil de bütün dnsciler kendi kendimizi fişlemiş olduk ya şimdi
abi ciddi ciddi bir şey soracağım , kesinlikle kötü niyetim yok..
Bu adam çıkıp kendi ağzıyla evet kardeşim biz bütün bu şeyleri yaptık , maalesef bunlar doğrudur demediği sürece kesinlikle temiz mi yani?
Yaşanan olaylardan yorumlamada bulunamıyor musun ? Bulunmak mı istemiyorsun?
Çok merak ediyorum. Saygılar.
Şimdi şöyle bir komediyi yaymıslar dns ile girenler tespit edilecekmiş bastım bir kahkaha. :n: O zaman Ntvspor'un twitter hesabını yöneten kisiden baslasınlar Mustafa Sarıgül , Melih Gökçek herkesi toplasınlar sıra bize gelene kadar cok var. :D
Hani bahçelinin öcalanlı montaj kaseti var ya abi onu siz nasıl şıp diye montaj olarak algıladıysanız bu da böyle. çıplak gözle gözümün önünde çaldığını görmeden inanmam
bahçelinin öcalan halk kahramanıdır demesi ne kadar gerçekse yolsuzluk iddiaları o kadar gerçektir bana göre
bu arada twitter olayı inceliyormuş hadi bakalım
bu arada tapelerin sahte olup olmadığını boş bir zamanımda matlapdan ses frekanslarının çıktısını alıp kanıtlayabilirim.öyle sağdan soldan bu tape montaj filan duyupta kestirip atmayın bir kere sese montaj yapması görüntüye montaj yapmak gibi değildir daha zordur ve sadece kulakla bile anlaşılabilinir
Türkiye'nin ilerlemesi kimseyi üzmez ama şu an üzülüyorum çünkü Türkiye'nin ilerlediği falan yok,yok.Kısıtlamalarla,yasaklarla,devlet kurumlarını özelleştirmeyle,köprü,yol yapmakla ülke ne kadar ileriye gidebilir ? Bu konular gereğinden çok uzun bu saatte tartışmak yersiz olur,konu Twitter'ın kapatılması,orada kalsın yoksa uzar gider.Her zaman diyorum.Bekleyelim,görelim.
@_yoLcu_
ben dinledim hocam o bahceli montajini da hic basarili degil, cok anlasiliyor. o kadar ugrasip bunu mu cikarabilmisler. o zaman o yayinlanan tapeler cok cok ileri teknolojiyle yapilmis olmali, cunku hic anlasilmiyor montaj oldugu eger oyleyse (:
zaten tapelerden ibaret degil o dosya, fezleke cok kabarik. bosuna saklanmadi aylarca, kimbilir ne tahribatlar yapilmistir bu zaman zarfinda. gercekler ortaya cikinca cok pisman olacaklar bu kisilerin pesinden giden saf vatandaslarimiz. saf derken asagilamak niyetli degil, temiz anlaminda dedim.
Komik ve utanç verici bi durum.
dert etmeyin seçimlerden sonra açarlar geri :D bu arada twitterde vs olsun yok dns ile girin vs vs demeyin dns yide engelliyebilirler
chrome kullananlar bu eklentiyi kursun yasak masak dinlemez dns ile ugrasmayin :D
https://chrome.google.com/webstore/d...hfpabhfomcebme
yurt disinda yasamanin faydalarindan biride bu aga ne yasak ne bisi :D
Ya hala montaj diyenler var ve işin daha komiği arkadaşı buna inandırmaya çalışanlar da var. Ak genç isimli parodi hesabın tweeti olayı özetler nitelikte : 'Usta bizi mal yerine koyup montaj diye yalan söylemesin. Yaptım desin. Biz yine arkasında oluruz. Ağda yaptırmadığı sürece hep arkasındayız.'
Konuya gelirsek bu hamleden anladığımız kadarıyla Tayyip'in gizli işleri bu kadarla sınırlı değil , Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünde emri verdiği bile söyleniyor. Açıkçası çok merak ediyorum daha neleri çıkacak :)
Daha da özele inmeye de gerek yok rezillik ve utanç verici bir durum.
Frodo karıştı işe beyler Gandalf'ın gelişi yakındır.Hayırlısıyla Frodo yüzüğü Hüküm Dağı'na atıp kurtaracak bizi.