En çok David Villa hocam yaklaşmış o da 3-2 Uruguay alır demiş yine de 2 golü bilmek büyük başarı. :zuhaha
Printable View
En çok David Villa hocam yaklaşmış o da 3-2 Uruguay alır demiş yine de 2 golü bilmek büyük başarı. :zuhaha
Aynen öyle Sait. :D Şu İtalya 2-1 yense de bi skor bilsek artık. :D
Aynen ya İtalya candır gerisi patlıcandır :p :n:
Tamamdır 2-1 oldu bitirin böyle. :D
Sonradan dank etti de düzenle butonu yok ya geri adım atamadık :D
Üzücü olan en çok yaklaşan olmasına karşın hiç puan alamayacak olması. Arkadaş en az 5 puanı haketmiş baskı yapalım Osman'a :n:
Puan durumları ne zaman açıklanacak Osman hocam bizi bilgilendirirse seviniriz. :D Ona göre sürpriz tahminlere başlayalım artık. :D Yoksa turnuva bitince mi açıklanacak puan durumu ?
Ortak kupon yapalım :n:
İyi iyi ilk skorumuz geldi. :D Bundan sonra şov time yapacağız. :D
Herkes Fransa'ya bastı farkları ama bence Honduras da sürpriz yapabilir :D
Fildişi'nin geri dönüşüyle 2. skor tahminimizi de tutturmuş olduk :0:
Bu akşam puan durumunu yayınlayacağım.
İsviçre - Ekvador skorunu da bildim. Gümbür gümbür geliyorum beyleeer :zuhaha
Brezilya – Hırvatistan 3-1
Şili – Avustralya 2-1 (3-1)
Fildişi Sahili - Japonya 2-1
2 tam 1 tane de tek golle kaçan tahmin diğerleri haybeye (:
Hobaa İsviçre skorunu da tutturmuşum. Puan tablosu gelsin de bakalım kaçıncılığa oynuyoruz. Şu Fransa maçındaki 6-0'ım gelirse hepiniz bırakın tahmini falan. :n:
Ben isviçre ekvador maçına 2-1 ekvador kazanır yazmıştım puan alıyor muyum :)
Maalesef alamıyorsunuz bildiğim kadarıyla. 1-0 deseniz galiba o 1 golü bildiğiniz için alabilirdiniz. :)
Ben 2-1 Ekvator alır demiştim, skoru bildim işte ben ede puan isterim :zuhaha
Uruguay-Kosta Rika maçına Uruguay lehine 3-1 oynanmış biraz. Tahminleri girerken buna da versek mi 1'er puan diye düşünmedim değil :)
nasil degerlendircen hocam bu kadar tahmini. 20 farkli puan turu var nerdeyse bi de. isin hic kolay degil :)
Son maçlarda -Uruguay-Kosta Rika hariç- iyi gidiyoruz. İki maçta 10 tam puan almışım. Bir de önceden vardı, etti 3. Diğer maçların puanlarını da ekleyince, iyiyiz iyi. :)
Fransa'ya 6-0 dedik talihlerini kapattıık adamların :n:
Arkadaşlar sonuçları minimalist bir bakış açısıyla gayet basit, fazlasıyla sade ve oldukça şık bir şekilde yayınladım. Resim kesip-biçip-yüklemeyle uğraşmak zor geldi açıkçası :) İdare ediverin.
Bence güzel olmuş böyle. Karışık olmamış sade puan iyidir. Ayrıntıya gerek yok abi :)
Aynen sade güzel olmuş emeğine ,hafzalana sağlık :n:
Gol çizgisi teknolojisi iyiymiş be :D
Bizim spikerler hala gol mü değil mi diyor, herifler milimetrik olarak gösterdiler birde her açıdan kameralarla yayınladılar. Açık ve net top geçmiş çizgiyi hala neyi tartışıyorsunuz ya. Ceyhunda saçmalıyor arkadaş.. :)
2-0 bitsin benim tahmin gelsin olmaz mı :D
Bu Benzema ne kadar kazma yahu başka forvet yok mu şu Fransa'da :S
Avatarlar arasında birer boşluk olsa ve puanla nick arasında çizgi (-) olsa daha net olur. Emeğinize sağlık. :)
Aslında vardı adlarla puanlar arasında boşluk ama mesajı gönderince silinmiş aradaki boşluklar. Araya - koymak da tek tek uğraştıracak, üşeniyorum :) Belki görsel olarak yayınlarım daha sonra.
Osman abi emeğine sağlık.
Benim için zevk Burak :)
Ellerine saglik
Bu arada arif insan degilsin :) skorlari da mi twitterdan ogreniyorsun yoksa :)
İlk skorum geldi sonunda Fransa ile.
Eline emeğine sağlık Osman. Bizler için oynaması zevkli de Aytaç'ın dediği gibi senin iş zor hakkaten :)
Puanları ilk maçlar bittikten sonra, ikinci maçlar bittikten sonra.... çeyrek final maçları bittikten sonra... şeklinde hesaplayıp yayınlarsan senin için de daha az yorucu olur gibi.
Excel'de hazırlamak epey kafamı yordu. Şu an bir zorluğu yok :) Ben her 2 tahmin de bir yayınlamayı düşünüyorum. Süper Lig tahmin yarışması gibi değişken bir puanlama olmadığı için çoğu kişi kendisi hesaplıyor zaten :) Belki 3 ya da 4, belki biraz daha fazlasına da sarkabilir.