Quote:
Originally Posted by
wladcas
Real'i elemek şahane olmuş.Rayo'yu da geçer finale çıkarız artık :)
Teşekkür ederim.:)Geliyor maçlar.
Quote:
Originally Posted by
sogutumu
Taktiğini çok merak ettim. Yardırıyon hocam :D
Teşekkürler:D taktik 4-1-2-1-2 dar alanda oynuyoruz Madrid'e ters geldi taktiğimiz:)
Quote:
Originally Posted by
davidalaba27
Müthiş gidiyoruz hocam tek kelimeyle :)
Çok teşekkürler:)
Quote:
Originally Posted by
61trabzon61
ekol oluşturma yolunda hoş adımlar atılmış. büyüme sürecinde yeterince ispanyol bulunamayabilirdi "ispanyolca bilen" almak da bu ağı genişletmiş oldu.
başarılar dilerim.
Teşekkürler hocam.Aynen dediğin gibi takımımızda İspanyol olmayan ama çok iyi oyuncular vardı ilk seneden onları satamazdım.İspanyolca bilmeleri yeterli şimdilik belki daha sonra sadece İspanyol oyunculardan kurabilirim takımı:)
Quote:
Originally Posted by
pusathan01
Tebrik ederim. Rayo rahat eleyip finale çıkarsın. Kupa yoluyla da AL ye gidersin.
Teşekkürler hocam.:)
Quote:
Originally Posted by
RagnarLothbrok
son derece güzel gidiyoruz ilk sezonumuz için, reali eleyip yarı finale kalmakta bu sezonun süprizi olsa gerek finale çıkıp bi süpriz yapmaya ne dersin ? :)
Ne diyim hocam valla çok güzel olur.Teşekkürler yorum için:)
Quote:
Originally Posted by
Tsubasa_Oozara
maçların güzel real sahane olmuş medhi lacen fasla kupaya gitmiyor mu
Teşekkür ederim:) mehdi lacen Cezayirli milli takıma seçilmemiş hocam.
Quote:
Originally Posted by
yigitgk
Real'i elemen şahane olmuş. Rayo'yu da eler Barça ve Sevilla Avrupa'ya gideceği için kupayı alamasak da gideriz Avrupa'ya. Oldukça iyi olur bu da bizim için :)
Teşekkür ederim.Yalnız kupa çok iyi ligde kötü gitmiyoruz ikisindede iyi gidiyoruz bu yüzden her türlü Avrupaya gideceğimi düşünüyorum.İddaalı oldu biraz:)