Spoiler: Batuhan
Kendisini defans ile orta saha arasına monte ettik.Rakibi önde kesmek için yeterli olacağını düşünüyorum.
Spoiler: Muhammed
Beni tanıyan herkes ezelinden beri tüm taktiklerimi 10 numaralar için yaptığımı bilir.Muhammed sevdiğim tarzda bir oyuncu.Belki bir Riquelme değil ama bazen hatırlatmıyor değil :o
Spoiler: Yiğit
Ligin üzerinde hızını kullanmak için aldım fakat sanki biraz kırılgan bir oyuncu.Umarım yoğun tempoda sorun çıkarmaz.
Spoiler: Şamil
Bursa'nın tatlı süprizlerinden biri.Onun gibi birine ortada ihtiyacım vardı.Onlarda kiralamak istiyorlardı.Reddetmek olmazdı:icon_cool:
Spoiler: Franco
Kendisi oyundaki ilk kumarımdı.Malum kendisi baya uzak bir memlekette olduğundan araştırmak için deneme teklif ettim.Kabul etmeyince ne olacaksa olsun diye aldım fos çıkmadı.Kendisi biraz deli dolu olduğundan arada arkasında boşluk bırakabiliyor ama agresifliği rakibi önde basmada çok işe yarıyor.
Spoiler: Ozan
Ozan sol tarafta tek başına durabilecek kapasitede bir oyuncu gibi geldi gözüme.Kendisi tam bir joker.Defansa koysam bile oynar gibi geliyor bu ligde :zuhaha
Spoiler: Sonko
Geçen sezon farkettiğim eksikliklerden biride takımımızda güçlü ve top karşılayan bir defans oyuncusu yoktu.Bizde bu dev yaşlı tankı aldık.Kendisi şu ana kadar gayet iyi idare ediyor.
Spoiler: Gökay
Orta sahada ayağında top tutup pas tutabilen biri olsun diye transfer ettik kendisini.Şimdilik kötü oynamıyor :)
Diğer oyuncularımızda derinlik için alınmış oyuncular.Merak ettikleriniz olursa profillerini paylaşabilirim.Yine başka bir oyuncunun profilini merak ederseniz söylemeniz yeterli:icon_smile:
Spoiler: 5.Hafta
Bu 80'den sonrası için bir çözüm bulmam gerekiyor.4 puan kaybettirdi bize maalesef...
Spoiler: 6.Hafta
Spoiler: Ayın oyuncusu yine bizden
Spoiler: 7.Hafta
Spoiler: 8.Hafta