evet dün bunu çıkartalım diye hiç uyumadık hata benden kaynaklanıyor bir dll kütüphanesini çalışmaya eklemeyi unutmuşum sabaha doğru uykusuzluk başıma vurduğu anda kusura bakmayın, yeni versiyonu yüklüyorum.
Printable View
evet dün bunu çıkartalım diye hiç uyumadık hata benden kaynaklanıyor bir dll kütüphanesini çalışmaya eklemeyi unutmuşum sabaha doğru uykusuzluk başıma vurduğu anda kusura bakmayın, yeni versiyonu yüklüyorum.
fm.exe den kopyalayıp oraya yapıştırdım;;)Quote:
Originally Posted by FM_M@niaC
Ben Bulmustum Hatayı Yaptım Güzel Olmus Eline Saglık Çok SaolunQuote:
Originally Posted by Vieri
fm 2006 uygulma dosyası bulunamadı dio kaydettim C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2006 burayı
http://www.turksportal.net/tsi/v2/cm...indir&id=28443
buradan son halini tekrar indiriniz.
Oyun üzerinden update birazdan..
Quote:
abi peki biz nerden gorcez senin duzelttigini??
abi tamam gordum saol ellerine saglık
fm dosayasını fm.exe diede kaydettim ama olmuyo ilk yamayıda bu yüzden açamamşıtım korsan yama kullanıyom o yüzden
abi o dedigin yerde öyle bişi yokki netten download ettim atrtım yine olmaadı system 32 ye attım yine aynı hataQuote:
Originally Posted by BaD BoY
düzeltilmiş versiyonu indirin
ok şimdi gördüm indiriyom walla ellerinişze saglık cook saolun
yine aynı hata war
Korsan yamalarda oyun hata veriyor. FM uygulama dosyasının adı orjinalde fm.exe dir. Oyunun kuruluğu olduğu yerde (Football Manager'in) fm.exe dosyası olmazsa Türkçe Panel çalışmaz.
Başlat'a tıkla > Çalıştıra'a Tıkla > regedit yaz enter
adım adım alttaki anahtara gel.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Turksportal.net\Footba ll Manager 2006 Türkçe\Setup
burada FM_FOLDER karşılığı oyunun kurulu olduğu yer olmalıdır.
abi bu kadar yaptık olmuyo deli olcam
C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2006\data\match eventsQuote:
benim oyunda spiker ingilizce nasıl düzeltebilirim?
klasöründe dat dosyası var onu sil
ne hata alıyorsun ne yapıyorsun anlatmazsan bende deli olacağım kahin değilim senin yaşadığın sorunu çözeyim :) ne yaptığını söyle yardımcı olayım
kısacası burdaki söylenen bütün adımları yaptım bu zlib.dll dosyasını netten indirdim olmadı zaten önceden yoktu cache dostasını sildim olmadı hep hata weriyo
siteden son versiyonu indirdin mi?
Türkçe yamanın exe dosyasına sağ tıkla Sürüm numarası 2.0.19 olacak
tamamda bende orda çıkan karşılığı yazdım zaten ama yine aynı sorun işteQuote:
http://img45.imageshack.us/img45/725/hatahh2.th.jpg
yardım edinde başlıım oyuna lütfen :confused:
Oyunun kurulu olduğu yere gel
Data\db\lnc\all
bu klasör varmı bir bak
indirdim abi yine olmadı
war içinde de bir sürü dosya war
son çıkanı indirdim winrar dan çıkmıyor hata veriyor...
dosya bozuk diyor..
efet war o dosyaQuote:
baştan indir hiç bir sorun yok
walla basatn indirdim
ya ben önceki wersiyonu direk silmişim uninstall etmeden program görünürde yoq ama program ekle/kaldırda duruo onun bi etkisi olabilirmi?sanmıorum ama
O zaman Türkçe Panelin olduğu alanda Temp klasörünün olup olmadığını dene yoksa bir klasör yarat.. normalde çalışıyor ama sende niye böyle bir hata var bilmiyorumQuote:
Originally Posted by aykut_gencfb
olmuyooo yaaaa
Vieri sana çok çok teşekkür ediorum Temp dosyası yokmuş yarattım gerçekten çok teşekkür ederim...tabi bu çalışmada emeği geçen tüm arkadaşlara en içten dileklerimle teşekkür ederim:pQuote:
walla cook saol abi temp dosyası yokmus cook saol emgi geen herkese tskQuote:
son çıkan versyonu indirdim, temp klasörlerini temizledim, yamanın bulunduğu dizine temp klasörü açtım, kusursuz çalışıyor şu an. teşekkürler. temp klasörü açmadan önce aynı hatayı alıyordum.
emegei gecen herkese tesekkürler
dosyayı indirdim..
sorun felan vermedi bakalım gerisini nasıl getirecez???
ayarlar dan nereyi seçicem ben ???
arkadaşlar son versiyonu indirip kurdum açarken run time error '76' verdi... yardım rehberinden run time ile ilgili dosyayı indirip kurdum gene olmadı...internetten aratdım ama nasıl yapcamı bulamadım.... yardım edermisiniz pls
bu seferde patch not found diyo yaa offf kafayı yiyecem
korsan cdlerin bazılarında bu hatayı veriyor yukarda vierinin yazdıklarını yaparsanız problem kalmaz
Vieri tarafından gönderildiQuote:
Originally Posted by crow11
O zaman Türkçe Panelin olduğu alanda Temp klasörünün olup olmadığını dene yoksa bir klasör yarat.. normalde çalışıyor ama sende niye böyle bir hata var bilmiyorum aynısı yap oluyo
fm 2006 uygulama dossyası bulunamadı yazıyo napmam lazım ayarlardan C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2006\ burayı seçtim
hata alanlar son yüklediğimi indirebilirler.
@cimbomlueyup arkadaşım o belirttiğin alanda fm.exe dosyası olması lazım. yoksa fm uygulama dosyasının adını fm olarak değiştir.
vallaha yaptım oleeeeeeeeeey allah hepinizden razı olsun çok ço0k sağolun ya çok mutlu ve heycanlıuyım tekrar sağolun
engin_can... hocam cok teşekkür ederim çalıştı......
vieri çok saoll