hocam aşkın yaşı yoqtur!
Printable View
Çok GüzeLmiş..:)
Bende bi KızLa 6 ay Çıkmıştım Çok sevmiştim Ahanda Msn'i Açtı :) OnLa Çok iyi zamanLar geçirdim Gün geLdi ben başka kızı beyendim başkasınLa çıkmaya başLadım ama Kıza Benzemeyeni biLe ona Benzetiyordum Acayib aşık oLdum Sonra tekrar Çıktık sonr 1 hafta çıktıkdan sonra Tamamen AyrıLdık zaten Şimdi Liseye yeni başLadım orada kaLmış kızLardan birisini gördüm Aynı o eski çıktığım :( onu gördüğümde hep ağLamaya İstiyorum yaa :D
Benimde Lisede vardı aşkım.Kızla Haftaiçi hergün birbirimizle bakışırdık okulun en güzel kızıydı.Ama gelin görün ki benim salak kafam 2 yıl boyunca sen kızla bakış kıza bi çıkma teklifi bile etme.Şimdiye ne o kız kaldı nede aşkımız.Ama ne yapayım çok utangacım :( ...
Biraz Yüzzüs olsaydın be kardeş sende :) :D
İşte utangaç olmanın en kötü yanlarından biri de bu. Öyle deyincede yüzsüz olunmiyoki.Yaa belki inanmazsınız ama kız gerçektende okulun en güzeliydi.Ben kızı her gördüğümde adeta dilim tutuluyodu yahu. Ama o da benden hoşlanıyodu.Çünkü ona yapılan çıkma tekliflerinin hepsini reddederdi.Bu yüzden 3 sene boyunca kimseyle çıkmadı benim yüzümden.:D
Aman ALLAH'ım Bu Bir faciyaa :D Abi 3 sene beee Yuuuuh Sana yaa :( Seni Şiddetle kınıyorum :D
Aynen Bende kendimi kınıyorum :(
benim aşklar zaten herzaman ünlü olmuştur:Dkızla 2 ay çıktım sonra oks sınaavını bahane ederek ayrıldı sonra gitti başka birini buldu bende ona inat hiç sevmediğim biriyle çıkmaya başladım ama şimdi onuda bıraktım sevdiğimle çıkıyorum:)
yaklaşık arkadaşlar 4 ay kadar birlikte oldugum bi kız arkadasım vardı. Afyonda yeşil park var hep orda buluşurduk. bigün işte Afyonda işim çıktı benim bunu tlf actım dedim yeşil park a gelsene oturalım seni özledim. dedi annem izin vermiyo bugün olmaz. iyi peki dedim bende işlerimi gördüm çarsıda da Anıtpark var. dedim şurda bi dondurma yiyim salak salak gelene gecene bakıyım vakit cok. parka girdim arkalara doğru gittim arkadaslar bide ne göriyim bizimki bi herifin elinden tutmuş eğilmişler ikisi de sırıtıyordu pişmiş kelle gibi. Gittim hemen 3 metre uzagındaki masaya tek basıma otrdum baktım olmucak iki masa daha gittim hemen masalr yan yana aramızda bi metre kadar mesafe var. bi kac baktım şöyle beni gördü ama bişey diyemedi. bende bişy demedim. baktı baktı baya. onlar oturdu ben oturdum onlar oturdu ben oturdum. daha sonra tlf una bi msj attım ayrıldım gittim daha sonra. bi daha ne o beni göreee bne de ben onuu. Çok uzun sürmedi valla kendisi istedi 3 gün sonra taktım yerine yenisini.. bizde yedek oyuncu çokk kadro sıkıntısı cekmeyiz :D :D :D :D
gonuşma lan:Daşk adamıyım olum:Dolum napiim la kızlar kaşınıyo :D
Ben Kendimi Manitaci Sanirdim :) Baksaniza Benden hizLiLarida Varmis.:)...
Her zaman Yedekte Tutmak Onemlidir :D Aziz Abi :) Ama senin Gibi cocuku neden birakmis Kiz anLamadim Gitti biraz tahtalari eksikti gaLiba :D
boşver serhat kardeşim cehennemin en diplerine kadar yeri var :D hande yener ablamızın bir lafı vardır hatırlatmadan gecemeyecem '' Firar serbest bende, istemeyen çeker gider '' :D :D :D :D bende de o kural gecerli. isteyeni ebediyete kadar tutarız gitmek isteyene dur demem.. :D
offf 3,5 aydır yazılmamış, hafif tozlanmış bu konuya geri dönüyorum
bi kızı seviyorum bizim sınıftan. ama bir türlü cesaretimi toplayıp da söyleyemiyorum. üstelik kızın da benim gibi bi durumu var. ikimiz de yalnızız. yakınlaşmaya çalışıyorum ama arkadaşı habire beni uzaklaştırıyor. sizce ne yapmalıyım ?? :(
Git konus yahu,ne utaniyorsun.Bak sonra kiz elden kacar,oturur hay ben kafama... dersin :)
Kizi okul cikisi takip et,tenha bir köseye cek sonra da ona hislerini acikla,ama orada cevap vermesini iste :)
oda senin yapına bağlı eğer konuşkan biriysen bir iki espri patlatır bakarsın hafif tebessümler varsa devam ama ben hayır lafını duyduktan sonra yapama yıkılırım diyosan umarım fikrini değiştirebilirim fikrini değiştirmek için elimden geleni yapacağım deyip uzaklaş oradan biraz duygu sömürüsü yani :)
Bursa'ya maca gittik p.tesi sabah 8 de Afyon'da olurum dedim.. Şampiyon olamadık o sinirle kutlamaları töreni falan alelacele ektk hemen topukla Afyon'a. Pazar akşam saat 9 gibi Afyon'daydım anamı babamı görmeden direk bizim manitanın eve koştum sürpriz yapcaktım.. Sınıftan kızlardan biini ayarladım dedim dışarı cıkar onu.. İşte böyle böyle bizimki mesaj atmış senle başka zaman görüşrüz işim var başka yere gitcem diye. Kıllandım ben.. Evin karşısındaki bankta bekliyoum üzerimde eşofmanlar yanımda cantam daha eve gitmemişim.. Yarım saat sonra bi tane hödük dikildi apartmanın kapısına çok gecmeden de bizimkisi indi aşağıya.. Sarılıp öpüştüler kolkola uzaklaşıyorlardı.. Hayatımda henüz ogün olduğım kadar şok olamadım . Beynimden vurulmuşuma döndüm nan biz ne niyetle geldik kızın ettiğine bak.. Tepem attı dedim senin de yanındakinin de başlarım böyle işe ikigün salıvermeye gelmiyor.. Koştum yapıştım kolundan dedim ne oluyo lan bu kim.. Eminim o anda o benden daha çok şok olmamıştır.. Aziz!! Sen!! Narıyorsun burda Bursa'da değilmiydin sen ?? Bu cümlereleri kekeleye kekeleye zor çıkartı ağzından.. Neoldu çok şaşırdın falan dedim.. Yanındaki enik ordan karıştı hop mop noluyo gibisinden. Sen karışma nan pez.. dedim önce onu indirdim.. Sonra döndüm ötekisine. ne... yersey ye lan Allah'ından bul yazıklar olsun nankör köpek.. Senin için ben bıçak yedim ölümden döndüm geber git beter ol şerefsiz dedim aldım çantamı yürüdüm.. iki üç ay sindiremedim olayı ama harbiden seviyordum sindirilecek gibi değil.. Dediğim gibi okadar çok seviyordum ki onu koruyacam diye bıcak yedim ayagımdan...
Baya bi kendime gelemedim ama hayatımın düzeni gitmişti sigaralar iki pakete cıktı günde haftasonları sabah ezanlrıyla eve giriyordum sarhoş sarhoş.. Sonra sonra ablam acıdı yürü dedi gidiyoruz o kızı göstereceksin saçını başını yolucam lan hayatını mahvetti biinsan bu kadar mı şerefsiz olur.. Sonra onlar araya girmeden ben kendime ceki düzen verdim hala acısı var bazen görüyorum Afyon'da sokaklarda cafelerde falan.. Her gecen gün daha az yanıyor içim onu farkettim.. Allah kimsenin başına vermesin ihanet felaket koyuyo insana heleki benim yaşadıgım şekilse.. Hayırlısı neyse o olsun...
geçmiş olsun abi ne diyelim
Göktuğ ne oldu senin iş??? ;)
arkadaşım varya okurken içim acıdı aldatılmak çok koyar insana ben yaşamdım ama koyuyodur heralde :(
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ArkadaŞlar Yaniyom Valla Ya!!!!!!! Kizdan Acaİp HoŞlniyom Hatta Delİler Gİbİ AŞiĞim Ama Kizin Bende GÖnlÜ Varmi Bİlmİyorum.. Nasil ÖĞrenebİlİrİm Bende GÖnlÜ Olup OlmadiĞini Bİr Yardim Edİn.....
Aşktan yeni kurtuldum ve uzun bi süre aşık olmayada niyetim yokk..
arkadaşlar benim kız bana baktı bugün offf ne güzel bakıştı o öyle :D
taylan sen delisin valla:D:D
Onu çok seviyorum ama hergün aramızda bir tartışma geçiyor. Bir yandan arkadaşlarım, bir yandan da o beni ihmal ediyorsun diyorlar. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bu arada kendimi de artık unutmuş durumdayım.
Al bir tane daha mevsimi midir nedir herkeste aynı sorunlar? :(
Epeyce kalabalıklaşıyoruz vallaha. :(
Yok sevgili falan! Bitirdim ben 1-1 bucuk ay önce.Kafami dinlemem lazim.:)