Abi elinden ne geliyorsa yap,gir araya:D:D:D:D.Yabancı kontenjanım 4 senedir hiç açılıyor yaw.:(:(:(:(Quote:
Originally Posted by sekopej
Abi elinden ne geliyorsa yap,gir araya:D:D:D:D.Yabancı kontenjanım 4 senedir hiç açılıyor yaw.:(:(:(:(Quote:
Tamam sen hiç merak etme en yakın zaman da olacak...;;)
Bu arada Eray senin konunu da biraz dağıttık ama artık kusura bakma...:D:D
Şimdi sorun çözüldü mü?.Oleyyy.:D:D.Evet eray biraz dağıldı ama ara sıra olur böyle şeyler...:D;;);)
yok canım ne olacak sizin olsun konu :D sizden değerlimi :D
Valla çok duygulandım şimdi bi acayip oldum...:D Teşekkürler...
Neyse fazla sapıtmayalım. konu amacından şaşmasın...;;)
Off sıkıldım artık ya :D Barcelona deplasmında daha 55' 3-0 yeniyorum.. Yine rakip Chelsea olacak yine 3.defa üst üste kazanıp ŞL'yi alacağım.. Nereye kadar başarı ya :D:D
Bu arada maç 4-0 bitti.. Şu Özgürcan'a hasta oluyorum ya böyle bir oyuncu yok yani :)
5 sene boyunca yedek bekletirdim hiç sesini çıkartmadı.. Şimdi yeni gelen futbolcular ya beni kaybedersin ya da oynatırsın diyolar kaybediyolar.. Özgürcan ise bu kadar sene bekledi şimdi patlıyor.. Her maç 3 4 tane gol atıyor :)
Vaaay.Abi ne güzel işte.Bende başarılı olmaktan sıkıldım ama napayım işte can sıkıntısı fm nin önüne geçemiyorki..:D:D:D
Adamın üzüldüğü şeye bak ya...:n: :n:
O zaman napıyoruz hemen Özgürcan'ı transfer ediyoruz...:D
aaa tabi ya.. boş durmayın transfer edin, oynatın..
Özgür Özgür Özgür Özgürcan Özgürcan Özgürcan haydin Özgürcan heyyy :D
Abi bende özgürü 3sene yedek tuttum.Ama acaip gelişti.Şimdi as forvetim oldu bea....:n:
Bende yeni anladım öyle yapmak lazımmış.. 2.senede hep oynatırdım şimdi ise mükemmel bir şekilde oynuyor.. 22 yaşında bu adamı bir satsan 200-300'e gider :DQuote:
Originally Posted by hp-fm-gs
çok güzel hikaye beğeniyle hepsini okudum yanlız okudum dinlemedim:D
Evet bana özgür için real,monaco,villarreal,barça dan teklif geldi ama satmadım.O harikalar yaratacak...:D
Aynen.....Quote:
Originally Posted by ermoon
evet kesin :)
Bu arada beklediğim rakip geldi.. Tam istediğim gbii.. İlk maç deplasmanda Chelsea ile :) Diğer rakipler ise çıtır denilebilecek kadar zayıf.. Werder Bremen ve Ajax :D
Başarılar demiyorum zaten başarıyorsun demeye gerek yok:D
Kupa yine geliyor desene....:D
Oleeeeeeey.Oleeeeeeey.Kupa yine türklerin.Kupa yine cimbomun.:D:D:D
Gelecek gelecek merak etmeyin :)
Lig ve Türkiye Kupası maçlarını çıkmıyorum artık.. Çok sıkıcı geliyorlar.. İlk 18 maça çıkıp geri kalanını bırakıyorum..
Neyse.. Bu sene dediğim hedefe ulaşıyorum.. 4 kupayı istiyordum, Word Club kupasını kazandım.. Lig, Türkiye Kupası garanti.. Şl'de %90 :)
Süpersin Eray.Sanada bu yakışır.Ayrıca tc ve lig maçlarını bazen bende oynamıyorum.Antrenörüm antenucci hallediyor.:)...
Chelsea'ye ilk maçta 1-0 kaybettim. Nihat son dakikada penaltı kaçırdı bir güzel saydım.. Neyse bakalım bu maç ne olacak..
ilk sezondaki screenshotta tarih 2010 olarak gözüküyor nasıl yani :)
ne nasıl yani :)Quote:
Originally Posted by VanDerSarper
2010 yılındayım zaten eskileri alınca doğal olarak öyle gözüküyor :)
Chelsea'yi kendi sahamda 3-1 yenince adımı 3.defa Finale yazdırdım.. Kupa %99.1 Türkiye'de sanırsam.. :) 3.defa üst üste kazanıyorum.. Hadi hayırlısı.. Bu arada Lig'de 7.defa üst üste kazandım sayılır :)
haaaaa :D:D:D
Bir an için kupanın gittiğini düşündüm.. Volkan Werder'li futbolcularla 10-15 kere karşı karşıya kaldı.. Çok iyi kontra-atağa kalktılar.. Neyse ki penaltılarla işi bitirdim.. Son penaltıyıda genç futbolcum yeni aldığım 17 yaşında ki Rodriguez attı :)
http://img168.imageshack.us/img168/9545/gggun5.th.jpg
Not: Lig'i ve Türkiye Kupasınıda aldım.. Oh oh :)
Valla ne heyecan olmuştur ha:D Tebrikler. Başka alınacak kupa kaldı mı? :n: :D
Abi sen bu gidişle Libertadores'e kanca atarsın.Nasıl olacaksa:D:D:D
Bilmiyorum kalmadı heralde :DQuote:
Bundan sonra ne yaparım bilmiyorum.. Elimde 3-4 tane 20 yaşında Wonderkid var.. Fiyatlarını 100 Trilyon olarak belirledim satış listesine koymadan tüm yabancı kulüpler atladı.. Şimdi bu sene için hedefim 400-500 Trilyon bütçe.. Ardından şu stadı bir 100 bin kişilik yapacağım.. Bir de hala World Class olamadım.. Hall of Frame'de 13.cüyüm ama.. Şu Staff kadromu bir 100 kişiliğe çıkardım mı bu oyunu artık cd'ye çekip kaldırırım :D
harika üstü bişey tebrikler
Bir sene daha oynayayım dedim çekilmedi oyun.. 5 tane kupa vardı hepsini kazandım. Lig'de Avrupa'da Türkiye Kupasın'da orada burada yenilmedim.. Bende sezon bitince rafa kaldırdım, cd'ye çektim :)
6 senelik bu güzel macerayı dinlediğiniz için teşekkürler.. :D
eray istersen save game'ni paylaş isteyen gs'li arkadaslar olcaktır kesinQuote:
Originally Posted by ermoon
işte budur walla helal olsun
Evet abi paylaşabilirsin istersen...İyi olur yeniler için...
150 mb oyun.. Bir ara paylaşacağım.. Eylül'den sonra yoğunluk azalınca :)